„TV1000 Russkoje Kino" bus penktasis „Viasat" kanalas regiono žiūrovams, kurie jau mato TV1000, „Viasat Explorer", „Viasat History" ir „Viasat Sport" kanalus. Jį galės matyti „Viasat DTH" abonentai, ir kabelinių televizijų abonentai Baltijos valstybėse, taip pat Rusijoje, Ukrainoje ir NVS.

„Naujasis filmų kanalas „TV1000 Russkoje Kino" transliuos geriausius rusiškus filmus: nuo naujausių tarptautinį pripažinimą pelniusių kino kūrėjų darbų iki visų pamėgtos rusiškos klasikos”, – sako VIASAT atstovė Lietuvoje Marija Cholodova.

Rudens sezonui jau yra numatyta parodyti Valerijaus Todorovskio apdovanojimą pelniusią juostą „Kurčiųjų šalis“, Konstantiną Chabenskį juostoje „Judėjimas“, psichologinę dramą „Dievaitė: kaip aš įsimylėjau“ su Renata Litvinova, Aleksėjaus Učitelio „Oskarui” nominuotą „Kanų kino festivalio” favoritą „Jo žmonos dienoraštis“, dramą „Maskva” su Ingeborga Dapkūnaite ir kitus populiarius naujojo Rusijos kino šedevrus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją