Marius neslepia, kad garsiai kalbėti apie savo silpnybes nėra lengva, juo labiau, kad visuomenėje depresija sergantys žmonės neretai tampa atstumtaisiais, rašoma pranešime spaudai.

„Nesitikėjau tokio palaikymo. Ypač bijojau, kad gausiu pylos nuo medikų, tačiau net ir iš jų sulaukiau padėkų. Dabar jaučiuosi dar stipresnis ir tikiuosi, kad mano išgyvenimai padės ne vienam to paties likimo žmogui“, – kalbėjo M.Repšys.

Ne paslaptis, kad dar viena žinomo aktoriaus aistra – šachmatai. Anot, jo šis sportas jam tarsi savotiška meditacija. Jis prisipažįsta ne vieną kartą ieškojęs profesionalo, kuris galėtų pasidalinti savo žiniomis su garsiu vyru.

„Niekas nenori mokyti vyro, kuriam per trisdešimt. Juk visiems aišku, kad netapsiu profesionaliu šachmatininku, taigi nuolat sulaukdavau atsakymo ne“, – teigė aktorius.

Tačiau vos daugiau nei prieš savaitę M.Repšio svajonę pasiryžo išpildyti viena garsiausių Lietuvos šachmatininkių, ne vieno aukso medalio savininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Viena didžiausių mano gyvenimo svajonių buvo išbandyti savo jėgas su pasaulio čempione. Negaliu patikėti, kad Viktorija sutiko išpildyti ją. Nors laimėti nesitikiu, tačiau lengvai pasiduoti taip pat neketinu“, – džiaugsmo neslepia Marius Repšys.

Ketvirtadienį, rugsėjo 28 dieną, 13 val. aktorius Marius Repšys sau įprastoje erdvėje – Nacionalinio dramos teatro scenoje – surems ginklus su pasaulio šachmatų čempione Viktorija Čmilyte-Nielsen.

„Šios mūsų dvikovos tikslas ne tik išpildyti mano svajonę. Viliuosi taip populiarinti šią sporto šaką, ja sudominti daugiau lietuvių“, – teigė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)