Nuolat TV ekranuose šmėžavusi Irūna laidoje pasakojo apie tai, kad tiesiog atėjo laikas, kai ji panoro nuo visko pailsėti, atsiriboti ir „persikrauti“, tad vaikelio gimimas tam – tobulas metas.

Tuo tarpu antrosios atžalos susilaukusi Ineta pripažino, kad nebūna dienos, kuomet it pašėlęs neskamba jos telefonas – jauna moteris ėmė kurti drabužėlius vaikams ir vadovauja nacionaliniam fotoprojektui apie Lietuvą.

Apie nėštumą prisiminusios seserys juokėsi, kad jų mama labai ilgai netikėjo naujienomis: „Sako, na, Ineta, tai taip kažkaip, bet kad ir tu laukiesi!“

Tiesa, Bernardu savo berniukus pavadinti norėjo abi seserys, tačiau susitarė, kad senelio vardas atiteks tam, kuris gims pirmasis, tad Bernardu pavadintas kiek anksčiau gimęs Inetos sūnus.

27-erių Irūna ištekėjo prieš metus, o 26-erių Ineta – prieš dvejus, tačiau jaunos moterys nesijaučia tam per jaunos, o ir audringų linksmybių jų gyvenime būta, tačiau visada buvo jaučiamos ribos, kada sustoti, kad tai netaptų viešu skandalu. Dabar seserys teigė labiau vertinančios poilsį ir jaukius draugų susibūrimus.

Apie asmeninį gyvenimą retai kada atviraujanti Irūna su vyru Roku santykius užmezgė prieš 10 metų, tad jos veiklumas jam nėra naujiena.

Už Irūną 2 metais jaunesnis vyras tėvu tapo anksti – 25-erių. Kai pora susipažino – jam buvo vos 16, bet, pasak Irūnos, jau tada atrodė rimtas ir subrendęs.

Tiesa, tvarką mėgstantis karininkas praskydo vos išvydęs sūnų, o šeima sprendimus visuomet priima kartu ir tariasi. Irūna neslepia, kad jai bene svarbiausia vyro šeimyniškumas.

„Man buvo svarbiausia vyro požiūris į šeimą: kiek jam ji svarbi, kaip jis žiūri į vaikus. Man tai vienas svarbesnių kriterijų“, – laidoje kalbėjo moteris.

Tuo tarpu Ineta juokėsi, kad anksčiau galvojusi, jog šeimoje pareigos turėtų būti dalijamos pusiau, tačiau jos vyrui Ąžuolui Žvaguliui tenka vos 20 procentų namų ruošos darbų.

„Ąžuolas mažai būna namuose, o būdamas laiką skiria vaikams arba poilsiui“, – paaiškino Ineta.

Irūna džiaugėsi, kad nors jos vyras ir nemėgsta buities darbų, tačiau, gimus kūdikiui, labai padeda ir buities darbus dalijasi pusiau.

Apie šeimų pagausėjimą paklaustos seserys šypsojosi, kad vaikų tikrai norėtų daugiau. Dukrelę Barborą ir sūnų Bernardą auginanti Ineta prasitarė, kad svajoja apie keturias atžalas.

„Kiek Dievas duos, svajoju apie didelę šeimą, jei tik viskas bus gerai, tai trys vaikai mažiausiai“, – kalbėjo Irūna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)