Tiesa, toks reginys buvo skirtas laidos „Čia tai geras!” filmavimui, rašoma pranešime spaudai.

Avantiūras mėgstantis L. Čeprackas šį kartą ryžosi priimti laidos vedėjo Jono Nainio iššūkį – surengti labai juokingą atranką neva į savo asistentus. Negana to, kulinaras sutiko vykdyti pačias beprotiškiausias visą veiksmą realiu laiku stebinčio J. Nainio užduotis.

Visa tai – tikrų tikriausia provokacija į atranką atėjusiems žmonėms. „O ką jūs pagalvotumėte, jei garsus šefas elgtųsi taip keistai? Kaip iš vis elgtumėte, jeigu jis nei iš šio nei iš to atsistotų ant stalo? Išeitumėte, šypsotumėtės ar pasimestumėte? Reakcijos yra neįkainojamos!” – juokėsi laidos vedėjas.

Bene juokingiausia užduotis ne va būsimiems L. Čepracko asistentams buvo susijusi su svogūnu. Kulinaras, J. Nainio liepiamas, sugebėjo įtikinti žmones, kad svogūnas gali būti išnokęs arba neišnokęs. „Patikrinti svogūną yra būtina. Ir tai labai paprasta! Paimkite svogūną į rankas, palaižykite ir jeigu išgirstate spragtelėjimą, jis sunokęs”, – sakė ant stalo užlipęs šefas.

Kai kurie į atranką atėję žmonės iš tiesų patikėjo tokia praktika. Keli netgi išgirdo spragtelėjimą. „Pagaliau dabar visi žinote šitą paslaptį. Tikiu, kad gal keistai atrodysite parduotuvėje, kai laižysit visus svogūnus iš eilės, bet patikėkite, taip reikia”, – vos juoką tvardė L. Čeprackas.

Kokias dar neįtikėtinas užduotis reikės įvykdyti asistentams? Kaip jie sureaguos sužinoję, jog čia buvo filmuojama televizijos laida? Visą tai pamatyti galėsite jau antradienį 20.30 val. laidoje „Čia tai geras!” per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)