„Baliaus“ trijulė į studiją įžengė pasipuošusi baltais kostiumais. Klarkas nepamiršo savo „firminių“ dalykų - kaubojiškos skrybėlės ir bučinių Komisaro padėjėjai. Komisaras, nutaręs neatsilikti, it tėvas, išbučiavo visas „Mokinukes“.

Pirmąją kovą „Balius“ pradėjo „Bitlų“ aukso fondo daina „Oh bla di“ . „Mokinukės“ pademonstravo kūrinį iš savo naujojo repertuaro „Baby“. Pirmoji pergalė mergaitėms buvo visai lengva - 466:284. Skaiva nuskubėjo guosti „Baliaus“ ir įsitaisė Klarkui ant kelių. Tiesa, Klarkas susirūpino, kad už tokią paguodą žmona jam ausis nusuks. Tuomet žavioji Komisaro padėjėja nubėgo pas „Mokinukes“ pasiteirauti, kuri per vasarą spėjo susirasti vaikiną, tačiau ir čia ji buvo subarta - „Kas čia per klausimai?“-raudo mergaitės.

Antroji kova. „Mokinukės“ ima minutės pertraukėlę ir kreipiasi į žiūrovus, sakydamos, jog vaikystė ir vaikiškos dainelės - patys gražiausi dalykai. Būtent vaikišką dainelę „Nupirk man, tėveli“ ir sudainuoja mergaitės. „Balius“ imasi „Krydensų“ - „Have you ever seen the rain?“. Šį kartą pergalė atitenka garsiesiems garsiųjų hitų perdainuotojams. Rezultatas 1:1.

Trečioji kova. „Balius“ toliau aria užsienietiškos estrados dirvonus. „Bandysim itališkai,“- sako Klarkas ir grupė užtraukia „Mama Maria“. „Mokinukės“ šį kartą taip griebiasi nelietuviškų kūrinių „Ša la la“. Mergaičių gerbėjai atsilygina su kaupu - šį kartą „Mokinukės“ laimi 526:353.

Ketvirtoji kova. „Mokinukės“ kviečia į sceną nenustygstančios vietoje „Kelio į žvaigždes“ kompanijos atstovą Rūlę ir kartu dainuoja „Pupyte“. „Balius“ tęsia itališką programą, suprasdami, kad jei jiems pavyktų laimėti šią kovą, atsirastų vilties laimėti ir varžybas. Tai puikiai supranta ir žiūrovai, nes balsavimas vyksta dvigubai greičiau. 800:1088 - laimi „Balius“. Rezultatas 2:2.

Penktoji lemiama kova. „Balius“ pradeda su „Mexican girl“, tiksliau „Meksikon vėl“, o „Mokinukės“ gerbėjams pristato dar vieną naują kūrinį „Myli, nemyli“. Abiejų grupių gerbėjai prie telefono aparatų neriasi iš kailio dėl savo mėgstamų atlikėjų. Balsavimas pasiekia šios transliacijos rekordą - 1642: 1747 - pergalė atitenka „Baliui“! Šis kolektyvas dar kartą įrodo, jog jų sugebėjimas pasiekti savo įrašų pardavimo rekordus Lietuvoje - neatsitiktinis.

Kova „Va Bank“. Andrius ir „Kelio į žvaigždes“ komanda dainuoja „Mes - vyrai!” . Atrodo, jog kreipimasis į jūrą „išmesk į krantą nors laivo lentą, ačiū tau labai“ tampa mielu ir pažįstamu didžiumai žiūrovų, nes „Balius“, ką tik įveikęs „Mokinukes“ prieš Andrių ir jo vyrus tampa bejėgis.

Jokia „Baliaus“ „Trobelė“ nejaudina žiūrovų taip, kaip tikrų vyrų problemos, apdainuotos „Kelio į žvaigždes“ dalyvių. Tai tik dar kartą įrodo, ką vos per porą savaičių iš niekam nežinomo vyručio gali padaryti televizija. 1126:333 - tokia didžiule persvara „Balius“ pralaimi galbūt būsimosioms žvaigždėms.

Ateinantį sekmadienį NML žiūrovų laukia bene labiausiai intriguojanti dvikova : „YVA“ prieš Amberlife.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją