Kai mokytojų kėdes užėmę keturi didžiausi muzikos pasaulio autoritetai, pačių dalyvių pasirinkimas jau pirmojoje laidoje taps išties nelengva užduotimi.

Donatui Montvydui pirmajam prakalbus apie jau Aklosiose perklausose naudojamas taktikas ir strategijas prisivilioti dalyvius į savo komandą, šalia jo sėdinti projekto virtuvę gerai pažįstanti Inga Jankauskaitė sako, jog tokiomis taktikomis manipuliuoti gali tik Donatas.

„Tikiu, kad Donatas taktiką turi, juk tik jam mokytojo kėdė jau gerai pažįstama. Mums trims – tai juk pirmas kartas! Bandant dar tik prisijaukinti mokytojo kėdę ir su ja tenkančią atsakomybę, kol kas, manau, tiek aš, tiek Leonas su Džordana, tiesiog jautriai ir nuoširdžiai klausėmės jaunų talentų, galvodami apie vieną - kaip neprasilenkti su tikrai vertu scenos žmogumi. Kaip išgirsti jo potencialą, net jeigu pasirodymas iš jaudulio ir nebuvo toks, koks planuota“,- paneigdama, jog projekte turi tam tikras strategijas, mintimis dalinosi Inga Jankauskaitė.

Tačiau būtent dėl konkurencijos, su geidžiamiausio mokytojo vardą jau spėjusi gauti Leonu Somovu, pirmojoje laidoje mokytojai nevengs dalyti didžiausius pažadus dalyviams ir naudoti įvairiausias taktikas, renkant savo komandas.

„Kadangi Leonas yra iš tikrųjų geriausias, man nebus gaila, kad tu nueisi pas jį“,- pamiršusi visus įtikinėjimus ir jau praradusi viltį nuvilioti dalyvį nuo Leono, pirmojoje laidoje kalbės Inga, kuri vėliau stebėsis ir džiaugsis, jog būtent dėl šios taktikos, trokštamas dalyvis iš dviejų mokytojų pasirinko būtent ją.

Nepaisant tarp mokytojų vykstančio aršaus žaidimo, Inga Jankauskaitė sako, jog yra pasiruošusi kovoti ir surinkti savąją geriausių balsų komandą, kuri šiame projekte supras, ką būtent ji, kaip mokytoja, galinti jiems duoti.

„Aš ieškau visų pirma asmenybės. Balsas tėra įrankis ir jeigu nėra jėgos, jautrumo ir istorijos, tuomet net pats galingiausias balsas nejaudina. Tobulai padainuotos natos - tik nedidelė dalis pasirodymo turinio“,- apie tai, kokių balsų Aklosiose perklausose ieškos, kalbėjo Inga Jankauskaitė.

Ką pirmojoje laidoje dalyviams žadės jausmingoji, tačiau humoro jausmo nestokojanti Inga Jankauskaitė, dėl kurių dalyvių ji net išbėgs į sceną ir kas bus tie balsai, kurie iš visų projekto mokytojų išsirinks būtent ją, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį 19.30 val. pirmojoje „Lietuvos balso“ penktojo sezono laidoje per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)