Azartiškame žaidime dėl pergalės varžysis dvi komandos, kurioms vadovauja dainininkės Anžela Adamovič ir Nijolė Pareigytė – Rukaitienė. Kaip televizijos laidos vedėjas žaidime „Pagauk dainą“ debiutuoja atlikėjas Tadas Juodsnukis, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Pagauk dainą“ dalyviai džiugins ne tik muzikiniais pasirodymais, improvizacijomis scenoje, bet ir mėgins sužinoti, ką ir kiek žino vieni apie kitus. Pirmojo muzikinio žaidimo dalyviai bandė įminti, kokia yra didžiausia Merūno patirta gėda scenoje, o pats dainininkas papasakos pikantišką istoriją apie tai, kaip neapsirengusiam teko bėgti į operos sceną.

„Dirbau Austrijoje, spektaklis vadinosi „Makbetas“ ir mano kostiumas buvo šarvai – tai kardas, šalmas, skydas, kuriuos užsidėti pakankamai ilgai užtrunka, apie 45 minutes. Tačiau užkulisiuose su rusų atlikėja, labai linksma moterimi, užsiplepėjome, ir kažkaip pro ausis praleidau, kai kvietė solistus. Galiausiai į sceną išlėkiau užsivilkęs tik kostiumo apačią ir šalmą su kardu, bet kaip išsitepęs dirbtiniu krauju“, – laidoje prisiminimais dalysis M. Vitulskis.

Viktorinos metu bus išsiaiškinta ir daugiau įdomių ir pikantiškų faktų apie garsenybes – K. Zvonkuvienė atskleis apie savo ir D. Zvonkaus šeimos herbą, o E. Vitulskienė papasakos apie neįprastus laisvalaikio pomėgius.

Azartiško žaidimo metu koncertuos ir muzikinis vakaro svečias – dainininkas Jurijus Veklenko, kuris užmins mįslę abiems komandoms. Jų nariai turės atsiminti svečio atlikėjo dainos žodžius, padaryti tai greičiau už priešininkus ir taip pelnyti tašką.

Kiekvienoje „Pagauk dainą“ laidoje žiūrovai galės sužinoti, ar tikrai populiariausi Lietuvos dainininkai iš vaikų būrio mimikų ir niūniavimo, gali atspėti, kokias populiarias dainas per ausines klausosi vaikai, taip pat žvaigždės parodys, ar gali improvizuoti scenoje dainuodami karaokę. „Pagauk dainą“ - tai nuotaikingas žaidimas, kuris priverčia iš naujo išgirsti visų puikiai žinomas ir mėgstamas dainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)