Auksine suknele vėl pasipuošusi moteris anksčiau teigė, kad jaudinasi dėl savo naujojo projekto „Editos šou“.

„Visada dėl visko abejoji. Tokia jau žmogaus prigimtis. Jaudinuosi ir būčiau nenormali jei nebijočiau ir nesijaudinčiau. Kiekvienas žmogus, kai tik pradeda ką nors naujo, nežino, kas laukia. Ypač kai tenka atsisakyti ko nors seno.

Niekada nelengva atsisakyti seno ir pereiti prie naujo. Tai nėra lengva užduotis ir man tai pavyko per kelioliką metų pakankamai chaotiškai. Tik šis mano sprendimas ir projektas nebuvo spontaniškas dalykas", – anksčiau pasakojo televizijos laidų vedėja.

Ji sakė besivilianti, kad šioje laidoje žmonės pamatys įdomius, pozityvius ir šviesius pokalbius su įdomiais žmonėmis, o kartais ir įdomius pokalbius su neįdomiais žmonėmis.

Anot patyrusios žurnalistės, interviu, kaip ir meilė, priklauso nuo abiejų žmonių. Na, o geram interviu reikia pasitikėjimo, simpatijos ir jaukios aplinkos.

„Dabar jaučiuosi taip, tarsi esu užtaisyta į šautuvą, bet dar neiššauta", – juokėsi E. Mildažytė.

Antradienį laidoje E. Mildažytė kalbino legendinę aktorę Kristiną Kazlauskaitę. Taip pat dalyvavo ir aktorius Marius Repšys, kiti jaunosios kartos aktoriai bei grupė „Electric Ladies“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)