Sakote per gerai, kad būtų tiesa? Iš tiesų, tai – laidos „Čia tai geras!” filmavimo aikštelė, rašoma LNK pranešime spaudai.

Naujame slaptos kameros šou „Čia tai geras!” laidos vedėjas Jonas Nainys užsimojo neeilinei provokacijai. Vienai dienai garsus žmogus taps neįprasto buto savininku ir ieškos jo nuomininko.

Tiesa, yra vienas niuansas. Žinote, kuomet garsūs žmonės suserga žvaigždžių liga? Šį kartą laidos vedėjas duos užduotį V. Pauliukaičiui – sunkiai sirgti žvaigždžių liga. Neeiliniai reikalavimai nuomininkams, beprotiškos užduotys ir labai daug juoko.

Ką darytumėte, jeigu buvęs savininkas lieptų dainuoti gėlei? O ką jeigu tikintų, kad veidrodis, jį palaižius, nusivaldo automatiškai? Visa tai – neeilinės laidos vedėjo J. Nainio užduotys, kurias jis V. Pauliukaičiui sakys per ausinę.

„Aš labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad yra tokių žmonių kaip Vytenis. Tiek metų dirbo televizijoje ir nesijaudina, ir jaunimui šluosto nosį. Vytenis rodo kaip reikia gyventi, šypsotis ir juokauti”, – pagyrų laidos dalyviui negailėjo J. Nainys.

Bet ar pavyks V. Pauliukaičiui įvykdyti visas laidos vedėjo užduotis? Ar neišsigąs nuomininkai šio ekscentriško buto savininko? Galų gale, ar patikės, kad toks prabangus butas gali būti nuomojamas už tokią mažą kainą?

Visą tai pamatysite jau šį antradienio vakarą 20.30 val. per LNK laidoje „Čia tai geras!”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)