Kaip pusantrų metukų Gabrielius atrodo dabar, po pirmojo apsilankymo tikroje kirpykloje, bus galima pamatyti jau pirmoje šio sezono „Mamyčių klubo“ laidoje rugsėjo 10 dieną, 8 val. 30 min, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Pirmojoje naujo sezono laidoje taip pat sužinosite, kaip paruošti savo mažylį apsilankymui pas kirpėją, kada geriausia planuoti pirmąją naujagimio fotosesiją bei kada ir kokius grybus galima duoti vaikams.
Laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su dukrele Marija Barbora grybauti pasikvietė sveikos mitybos specialistę Vaidą Kurpienę su atžalomis.

Net trys žmonės iš šios puikios kompanijos grybauti išsiruošė pirmą kartą gyvenime. Kurie? Sužinosite jau pirmoje „Mamyčių klubo“ laidoje.

Šio sezono naujiena – laidos rubrika iš pajūrio. Žurnalistė Eglė Šantaraitė su dukrele Maja kiekvienoje laidoje atskleis daug paslapčių apie mamų ir vaikų gyvenimą Vakarų Lietuvoje. Šioje laidos dalyje pamatysite ir išgirsite nemažai patarimų, kur ir ką nuveikti su įvairaus amžiaus mažyliais Klaipėdoje ir jos apylinkėse, iki kokios temperatūros vaikai gali braidyti jūroje, kokį poveikį vaikams daro delfinai ir daug kitų atradimų. O svarbiausia, įsitikinsite, kad į pajūrį galite drąsiai vykti ne tik vasarą.

Taip pat laidoje galėsite stebėti kaip auga ir stiprėja balandį gimęs laidos supermažylis Motiejus. Jo mama Goda Jokubaitienė laidoje dalysis savo patirtimi augindama jau antrąjį sūnų, negailės patarimų, o gal bus puikus įkvėpimas auginant savo mažylį.

Žiūrėdami laidą „Mamyčių klubas“ sužinosite kokiais džiaugsmai ir rūpesčiais gyvena ir kitos žinomos Lietuvos mamos bei jų atžalos.

„Aktualūs patarimai besilaukiančioms ir pradedančioms mamoms, receptai kaip viską spėti ir rasti laiko sau, kai namuose iškart trys naujagimiai, kaip mokyti savo mažylį emocinio intelekto kartu žiūrint nuotraukas ir daug kitų atradimų laukia jūsų šio sezono laidose“ – pasakoja laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)