Renginio svečiai mėgavosi išskirtiniu reginiu ir tapo įspūdingo rekordo liudininkais – jų akivaizdoje daugiau nei 2 kilometrų aukštyje pakilusiame oro balione ant griliaus buvo kepamos neeilinės vaišės, kurias tiesiai iš dangaus svečiams pristatė parašiutininkai.

Jau rugsėjo mėnesį į eterį sugrįžtantys projektai „Bruto ir Neto 3“ ir „Virtuvės istorijos“ – atsinaujinę bei dar įdomesni. Todėl kartu su savo partnerių kulinarijos virtuozais Vaidotu Rutkausku ir Mindaugu Kalvaičiu projektų kūrėjai nusprendė surengti neeilinį gero maisto šou – kulinarines varžytuves rekordiniame aukštyje.

Šeštą sezoną skaičiuojanti laida „Virtuvės istorijos“ į eterį grįžta gerokai atsinaujinusi. Nuo šiol joje vyks azartiškos ir nuotaikingos žinomų šalies šeimų kovos. Laidos studijoje pagrindinio laidos herojaus šeimos nariai rungsis vienas su kitu ir padedami šefės Ilonos Juciūtės ruoš skaniausius patiekalus, o galiausiai atvykęs laidos herojus turės ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

Tuo tarpu rugsėjo 4 dieną vėl startuosiantis nuotaikingas serialas „Bruto ir Neto 3“ žiūrovus vėl nukels į įprastą lietuvišką kaimą, kuriame dėsis dar neįprastesni dalykai nei pirmuosiuose sezonuose. Keršto vedinas aktoriaus Vaidoto Martinaičio vaidinamas Pranas mintimis grįš į laikus, kai apsigyveno arabų kraštuose.

Būdamas šiltuose kraštuose Pranas išmoko maisto gaminimo paslapčių, kurių vedinas nuspręs Gaisrių kaime atidaryti restoraną, susilauksiantį neregėto populiarumo. Tačiau pagrindinis Prano tikslas bus pasipriešinti konkurentams – naują restoraną atidariusiai hipsterių porai, kurių vaidmenis atliks aktoriai Karina Stungytė ir Eimutis Kvoščiauskas. Žinoma, į įvykių sūkurį kaip visuomet netikėtai įsisuks ir nutrūktgalviai draugai Bruto ir Neto.

„Šį sezoną abu projektai sugrįžta dar labiau įtraukiantys ir nuotaikingesni. Tiek „Virtuvės istorijos“, tiek „Bruto ir Neto 3“ bus orientuoti į kulinarines kovas, tad sumaniau šių projektų pristatymus sujungti į vieną. O tuomet, kaip tyčia, netikėčiausių idėjų kupini partneriai „Proflame Expert“ ir „Griliai.lt“ papasakojo apie savo idėją pasiekti neįprasto rekordo. Ilgai nelaukę nusprendėme surengti tokį šou, kokio Lietuvoje dar nebuvo“, - pasakojo projektų prodiuserė Vaida Skaisgirė.

Laukdami rekordinių vaišių renginio svečiai išvydo įspūdingą Kauno skraidūnų klubo parodomąjį skrydį, norintieji net galėjo paskraidyti motoskraidyklėmis, stebėjo „MadPilots“ klubo parasparnių šou. Dėl kulinarinės pergalės kovėsi dvi komandos – Vaidoto Martinaičio įkūnijamas Pranas ir aktorės Astos Baukutės vaidinama Janė susirungė su seriale judviejų konkurentus restoranų versle hipsterius vaidinančiais K. Stungyte ir E. Kvoščiausku.

Renginyje vyko tikros burgerių kovos. Burgerius su jautiena A. Baukutė, V. Martinaitis, „Virtuvės istorijų“ šefė Ilona Juciūtė bei griliaus virtuozas Mindaugas Kalvaitis kepsninėje grilino ne virtuvėje, o į daugiau nei 2 kilometrų aukštį pakilusiame oro balione. Tokiame aukštyje Lietuvoje dar niekas nėra gaminęs maisto! Jų priešininkai – seriale hipsterius įkūnijantys aktoriai – vaišes gamino kiek žemiškiau – aerodrome įkurtoje jaukioje virtuvėje kartu su Vaidotu Rutkausku jie paruošė alternatyvą nevalgantiems mėsos – vegetariškus bio mėsainius su žaliąja spelta.

Tačiau tai nebuvo vienintelis rekordas, mat dar šiltą maistą per rekordines porą minučių tiesiai iš dangaus pristatė nusileidę parašiutininkai. Nuspręsti, kurios komandos patiekalais pagaminti skaniau turėjo pagrindiniai „Bruto ir Neto“ aktoriai Šarūnas Banevičius ir Jonas Gricius. Jų verdiktą žiūrovai išvys laidoje.

Stebėti išskirtinio reginio susirinko gausus būrys ryškiausių šalies žvaigždžių. Renginyje buvo galima išvysti aktorius Šarūną Banevičių, Joną Gricių, Vaidą Baumilą, taip pat Gabrielę Grygolaitytę-Vashą bei jos mažąją dukrelę, Elvyrą Monginienę, Gerdą Žemaitę, Joringį Šatą, Vaidą Skaisgirę, Gediminą Juodeiką ir kitas garsenybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)