„Jis turėtų būti kitoks nei aš, nes aš niekada gyvenime nebūčiau laimėjęs „X Faktoriaus“. Aš tikrai nuoširdžiai taip galvoju“, – įsitikinęs M. Mikutavičius.

„Jeigu nori laimėti, turi kaip dalyvis tai parodyti“, – į klausimą, ko reikia norint tapti „X Faktoriaus“ nugalėtoju, atsakys S. Prūsaitis.

Na, o kaip sukurti dainą, kuri taptų šalies hitu? Dainos „Norim šokt“ atlikėjas turi atsakymą.

„Tai turi būti užtaisas, kartais užtenka ir vieno žodžio. Tai turi būti pagautas momentas, kurį supranta labai daug žmonių“, – receptą atskleidžia S. Prūsaitis.

M. Mikutavičius „X Faktoriaus“ vasara“ laidos metu prisimins ir įvykį, kuomet jam teko raminti agresyviai nusiteikusį koncerto žiūrovą.

Dainininkas nusprendė pamokyti įsismarkavusį klausytoją, kuris koncerto metu rodė vidurinius pirštus ir spjaudė į sceną. „Paleidau kojas į darbą”, – pasakos atlikėjas.

Visą video galite pažiūrėti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)