Aktoriai moka daryti dirbtinius kvėpavimus, naudotis ektrošoku, sugipsuoti lūžius, tvarstyti žaizdas. Tačiau vieną filmavimo dieną į serialo ligoninę skubėjo tikra greitoji medicinos pagalba.

Skubios medicininės pagalbos prireikė aktorei Dovilei Kundrotaitei, seriale „Meilė gydo“ vadinančiai medicinos seserį. Incidentas įvyko filmuojant sceną, kaip po gimdymo atsistojusi gimdyvė išvysta savo kūdikį ir apalpsta.

Dovilės herojė bando padėti alpstančiai pacientei. Aktorė, labai įtikinamai vaidindama krentančią moterį, visiškai atpalaiduoja kūną, Dovilė čiumpa ją už juosmens ir... į filmavimo aikštelę jau skuba greitoji medicininė pagalba.

Pasak serialo vykdančiosios prodiuserės Valdonės Ovadnevienės, didvyriškai užbaigusi filmuoti sceną, aktorė D. Kundrotaitė sustingo iš skausmo.

„Aktorė negalėjo nei pasilenkti, nei atsilenkti, nugaroje jausdama milžinišką skausmą. Teko skubiai kviesti medikus, kurie aktorę iš karto išvežė į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę. Po rentgeno tyrimo jai buvo konstatuotas nugaros raiščių patempimas“, - pasakojo V. Ovadnevienė.

Pasak Valdonės, prieš vežant į ligoninę, aktorei teko skubiai nuvilkti jos medicinos sesers kostiumą, kad neklaidintų universitetinės ligoninės medikų.

„Kai Dovilė skubios pagalbos skyriuje papasakojo, kas atsitiko, chirurgė iš Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės negalėjo patikėti. Sako: aš šiandien iš ryto siuvau pirštus jūsų serialo prodiuseriui. Gal iki vakaro visi pamažu su važiuosite iš to serialo?“.

Pasirodo, visai atsitiktinai tą rytą serialą prodiusuojančios kompanijos „TV Play“ vadovas L. Šeškus namuose susižalojo rankos pirštus ir atsidūrė toje pačioje ligoninėje.

„TV Play“ naująją dramą kuria pagal kultinį Naujosios Zelandijos serialą „Šortlando gatvė“ (Shortland Street), eteryje karaliaujantį jau 25 metus. Pagrindiniai serialo herojai – medikai, ligoninės darbuotojai bei jų artimieji, kasdien kovojantys su mirtimi, su savo pačių problemomis, praeitimi ir dėl savo meilės.

LNK serialas „Meilė gydo“ jau nuo rugsėjo 4-osios, pirmadieniais – trečiadieniais 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)