Pagrindinį moters vaidmenį seriale atliks tituluota aktorė Miglė Polikevičiūtė, jau įvertinta Auksiniu scenos kryžiumi už vaidmenį spektaklyje „Seksualinės mūsų tėvų neurozės“ ir Sidabrine gerve kaip geriausia antro plano aktorė filme „Miegančių drugelių tvirtovė“.

Aktorė neslepia, kad pagrindinis vaidmuo seriale jai yra labai džiugi karjeros naujiena. skelbiama pranešime spaudai.

Dramoje „Meilė gydo“ M. Polikevičiūtė vaidins kolegų ypač vertinamą chirurgę Ritą Senkutę. Nors kasdien ir kovoja dėl kitų žmonių gyvybių, jauna gydytoja viena rūpinasi ir dešimtmete dukra. Vyro palikta moteris pagalbos prašo iš savo mamos, tačiau mainais turi nuolat klausyti šios priekaištų dėl to, kad yra bloga motina, kuriai už dukrą labiau rūpi svetimi žmonės.

Rita yra labai dramatiškas vaidmuo, be to, absoliučiai kitoks amplua, nei kada nors esu vaidinusi. Rita yra vadovaujanti, brandi moteris, chirurgė iš pašaukimo, tačiau kartu labai jautri ir pažeidžiama moteris. Savo vidiniu piešiniu man ji išties suprantama ir artima, bet išoriškai man tai tikras iššūkis. Juk kurdama šį personažą turiu mokėti net vadovauti operacinėje”, - savo heroję apibūdina M. Polikevičiūtė.

Nemažai sumaišties į asmeninį gyvenimą įneša ir dviejų pagrindinių ligoninės chirurgų kova dėl Ritos dėmesio. Abu jie skiriasi kaip diena ir naktis, ir, nors Rita stengiasi atsiriboti nuo asmeniškumų, moteriškas troškimas turėti šalia stiprų ir patikimą vyrą jai yra nesvetimas.

Dėl M. Polikevičiūtės kuriamos herojės dėmesio kovoja lovelaso vardą pelnęs įtakingo tėvo sūnus Martynas Vilkas ir paslaptingas naujasis gydytojas Paulius Norkus, kurio rūpestingumas ir vyriškumas sužavi ne vieną ligoninėje dirbančią moterį. Pati aktorė neslepia, kad tokie vyrų tipažai žavi savaip, ir gali skirtingai pakerėti moterį.

„Martynas yra jaunas, pilnas jėgų, net, sakyčiau, gajaus libido, o tai negali neveikti moters, - šypteli aktorė. – O Paulius yra visiška priešingybė. Jis – stiprus, patrauklus, vyriškas ir lyderiaujantis chirurgas, tačiau su juo Ritos santykiai labai greitai susikomplikuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)