„Visada smagu pamatyti seniai matytus veidus, o ypač kai visai to neplanuoji. Kaip gerai, kad Jūratė visada nešiojasi atsarginį jogos kilimėlį“, – komentuodama judviejų susitikimą, šmaikštavo Nijolė.

Apsuptos gražiausių Vilniaus vaizdų ir atlikdamos jogos pratimus, moterys spėjo aptarti visas naujienas ir pasikeisti patarimais apie grožį, sveikatą, sąmoningumą ir keliones po pasaulį, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Esu labai laiminga vasarą galėdama leisti Lietuvoje. Tad mėgaujuosi kiekviena jos akimirka. Savo gyvenime nuolat siekdama tobulėti, pažinau bene trisdešimt pasaulio šalių ir gyvenau visose keturiuose pasaulio kontinentuose“, – pasakojo buvęs televizijos projektų veidas.

Sunku patikėti, tačiau Jūratės Bitinaitės asmeninių pokyčių kreivė jungia teisininkės, TV laidų vedėjos, profesionalios pardavimų, komunikacijos ir prekės ženklo įvaizdžio specialistės patirtį su šiandienos ypatinga širdies veikla.

„Turiu aistrą pažinti pasaulio kultūras, o svarbiausia – save šiandien realizuoju organizuodama patyrimines keliones – retritus, sąmoningumo seminarus ir praktinius užsiėmimus, mitybos teorijas ir pirmoji Lietuvoje taikau Jin Shin Jyutsu – senovinio japonų meno kaip harmonizuoti ir subalansuoti kūne esančias energijas – terapijas“, – pokalbio metu atviravo Jūratė Bitinaitė.

Jau šio šeštadienio „Vasaros gidas“ laidoje Jūratė ne tik parodys jogos praktikavimo pagrindus, bet ir patars keliaujantiems į Indiją, išduos jai pačiai labiausiai patikusias pasaulio vietas ir gamtos stebuklus.

Kaip visuomet „Vasaros gidas“ laidos žiūrovams keliautojas Danas Pankevičius yra paruošęs neįtikėtiną istoriją iš kelionės Irake, kurios vingiai nuvedė ir į griežčiausią šalies kalėjimą.

Visą vasarą šeštadieniais 10 val. naujame TV3 vasaros projekte „Vasaros gidas“ žiūrovų laukia kelionės po gražiausias Lietuvos vietas kartu Nijole ir pažintys su egzotiškais pasaulio kampeliais kartu su Danu.

Vedėjai ne tik pasakos neįtikėtinas tolimiausių kraštų istorijas, bet ir domėsis naujausiais grožio ir sveikatos receptais, atskleis sveikos gyvensenos bei tinkamos mitybos paslaptis.

„Vasara – tinkamiausias metas nuotykiams ir patyrimams. Keliaukime ir pamatykime, kokia įdomi yra Lietuva ir koks spalvotas aplink ją pasaulis. Mėgaukimės laisve ir naujais atradimais“, – kviečia šios vasaros pramogų gidė N. Pareigytė-Rukaitienė.

„Vasaros gidas“ – jau šį šeštadienį 10 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)