Šį, antradienio, vakarą televizijos žiūrovai išvys jau antrąjį šios vasaros „2 Barai“ dienoraštį. Jame – akibrokštas, kurio šou istorijoje dar nebuvo. Projektui dar net nespėjus įsibėgėti, vienam dalyviui jau gresia iškritimas, rašoma TV3 pranešime spaudai.

V. Cololo juoda spalva pažymėtos velnių komandos narys Juozas atrankose pasirodė linksmas ir nuoširdus vaikinas. Tačiau paslysti gali visi – po triukšmingo vakarėlio kietai užmigusį vaikiną dainomis bandęs žadinti komandos kapitonas V. Cololo sulaukė keiksmažodžių lavinos.

Iš pradžių linksmai nusiteikęs V. Cololo surimtėjo ir paprašė Juozą susitvardyti. Už tokį komandos vadovo negerbimą Juozui skirtas griežčiausias įspėjimas – parodyta geltona kortelė. Jei Juozas gaus antrą geltoną kortelę, jam teks palikti realybės šou.

„Po Juozo žodžių, aš turėjau teisę įsižeisti ir kaip vyras, ir kaip komandos vadovas. Manau, Juozui skirta bausmė teisinga, o savo klaidas reikia atpirkti“, – įvykį komentavo V. Cololo.

„Man emocijos išsprūdo. Su baime laukiau susirinkimo. Ir, pasirodo, ne veltui.“, – apie savo poelgį sakė Juozas.

Dienoraščio žiūrovai išvys ir kitas bendro dalyvių gyvenimo detales – bręstančią įtampą tarp Irmanto ir komandos vadovą įžeidusio Juozo, Medos ir Martin įsižiebusią tarpusavio simpatiją, dalyvių pramogas poilsio ir sveikatinimo komplekso „Atostogų parkas“ baseine ir išryškėjusį šou lyderį – linksmuolį Kristupą.

Kodėl Juozas V. Cololo palydėjo keiksmų lavina? Ar geltoną kortelę gavęs dalyvis atsiprašė savo komandos vadovo? Kokius jausmus vienas kitam jaučia Martin ir Meda? Atsakymai į visus klausimus – jau šiandien vakare, 21 val. „2 Barai“ dienoraštyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)