Lietuvė buvo ištekėjusi keturis kartus, ir pusiau juokais, pusiau rimtai laidoje prisipažins, kad mąsto apie penktąją santuoką, tiesa, su ketvirtuoju vyru, su kuriuo išsiskyrė.

„Visada pirmiausia galvojau apie save, ir savo laimę. Moterys neturėtų bijoti skirtis, ir ieškoti laimės vėl, ir vėl, jei yra nelaimingos. Lietuvės per daug nuolaidžios vyrams, visuomenei, per daug atsakomybės ir darbų užsikrauna ant savo pečių, ir per mažai galvoja apie save, todėl dažnai tampa pervargusios, ir nelaimingos“, - teigia Gracija.

Auksinį scenos kryžių pernai pelniusi operos solistė, 34–erių Viktorija Miškūnaitė ketvirtadienio laidoje „Valanda su Rūta“ papasakos savo istoriją, vertą knygos. Viktorija dar penktoje klasėje įsimylėjo savo dailės mokytoją. Suaugusi su juo apsigyveno. Deja, po aistringos meilės įvyko skaudžios skyrybos. Dviejų vaikų mama, norėdama dainuoti, po 15 valandų Graikijoje kavinėje dirbo juodus darbus.

„Tikrą vyrą moteris gali atskirti iš labai paprasto dalyko - jis visada kišenėje turi turėti ne mažiau 100 eurų“, - jaunoms merginoms patars 60 metų santuokoje išgyvenęs kitas laidos herojus, 88-erių pensininkas, buvęs pedagogas, bitininkas ir keliautojas Felicijonas Lapienis. Pasak vyro, toks garbus amžius tik skaičius pase. Bajorų palikuonis Felicijonas įsitikinęs, kad tokio gražaus amžiaus sulaukė tik todėl, kad nėra vegetaras.

„Prezidentas su valstybe gyvena, o man tai – konkurencija, bet manau, ateityje, galėsim mano vyrą ir prezidentu padaryti!“, - drąsiai planais jau šį ketvirtadienį, pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ dalinsis buvusio aplinkos apsaugos viceministro, neseniai socialdemokratų partijos atsakinguoju sekretoriumi išrinkto Lino Jonausko žmona, viešųjų ryšių specialistė Evita.

Moteris puikiai žino, kaip patraukti dėmesį. Būtent apsinuoginusios Evitos nuotrauka pasirodė žiniasklaidoje rinkimų metu, moteris rungėsi ir dėl info šou vedėjos vietos televizijoje bei dainavo merginų grupėje.

„Šalia netinkamo partnerio ir rožė gali tapti piktžole! O šalia tinkamos moters - ir eilinis generolu!”, - vakaro temą pristatys laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)