„Dėkodama Danui už ypatingai įdomias ir gyvas istorijas, vaizdus ir nuotykius jo kelionių į Šiaurės Korėją metu, supratau, kad gyvenu tikrame rojuje“, – teigė Nijolė. Pasak vedėjos, Šiaurės Korėjos niūri ir pilka realybė, ore tvyranti baimė ir susikaustymas ją privertė susimąstyti apie laisvės teikiamas galimybes ir gyvenimo spalvas Lietuvoje. „Mėgaukimės taip sunkiai iškovota laisve, viskuo, ką dabar turime. Žinoma, darykime tai labai atsakingai ir nenustokime kurti“, – pranešime spaudai sako laidos vedėja.

Pasak 2017 metų Lietuvos keliautoju išrinkto Dano Pankevičiaus, vykstant į uždariausią pasaulio valstybę, reikia pasiruošti ypatingai.

„Turite nusiteikti atvykimui į praeitį ir į tam tikrą surežisuotą spektaklį, kurį stebėsite kartu su gidu ir saugumo pareigūnu. Jie visada drauge, kur bebūtumėte“, – pasakoja jau du kartus Šiaurės Korėjoje viešėjęs ir grupines keliones į ją organizuojantis keliautojas.

Jau šeštadienį laidoje „Vasaros gidas“ bus galima išvysti išskirtinius vaizdus ir pasakojimus apie šios atsiskyrusios nuo pasaulio šalies ypatybes, istoriją ir vykstančius neženklius, tačiau labai įdomius pokyčius. Dano Pankevičiaus pasakojimai ir autentiški vaizdo įrašai bei nuotraukos turėtų nustebinti kiekvieną.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė liks ištikima Lietuvos grožiui ir saugumui. Ji ir toliau domėsis galimybėmis save palepinti vasaros metu, kalbėsis su psichologais apie atostogų poreikį ir naudą, o kol vyrai moterims gamins rytinę kavą, „Vasaros gido“ vedėja žada patarimų intymios moterų higienos klausimais.

Visą vasarą šeštadieniais 10 val. naujame TV3 vasaros projekte „Vasaros gidas“ žiūrovų laukia kelionės po gražiausias Lietuvos vietas kartu Nijole ir pažintys su egzotiškais pasaulio kampeliais kartu su Danu. Vedėjai ne tik pasakos neįtikėtinas tolimiausių kraštų istorijas, bet ir domėsis naujausiais grožio ir sveikatos receptais, atskleis sveikos gyvensenos bei tinkamos mitybos paslaptis.

„Vasara – tinkamiausias metas nuotykiams ir patyrimams. Keliaukime ir pamatykime, kokia įdomi yra Lietuva ir koks spalvotas aplink ją pasaulis. Mėgaukimės laisve ir naujais atradimais“ – kviečia šios vasaros pramogų gidė N. Pareigytė-Rukaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)