Vis dėlto, verslininkas sako, kad dabar labiausiai vertina klientus, vasaros atostogoms sugrįžusius iš emigracijos. Jie esą yra patys dosniausi po to, kai Lietuvos pajūryje nebeliko išlaidaujančių rusų: „Emigrantai sunkiai dirba, gyvena kone aštuoniese viename kambarėlyje ir visai nepramogauja, nes taupo. Todėl visiškai normalu, kad atvykę į Palangą jie čia atsiveža giminaičius ir draugus, kuriems nori pasirodyti. Emigrantai perka viską, jų stalai nukrauti gėrimais ir maistu, jie čia, Lietuvoje, nori atsigriebti.”

Tačiau dainininkas Arvydas Martinėnas – Vudis LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta” piktinasi, kad šitokias kainas užkėlę verslininkai atlikėjams pinigų dosniai nedalina. Pasirodo, kai kurie žinomi dainininkai Palangos restoranuose ir baruose koncertuoja viso labo už kelis šimtus eurų ir maistą. „Aš su grupe „DAR” Pajūryje net nekoncertuoju, nes Palangai mes esame per brangūs”, - sako Vudis, kuris su grupe už pasirodymą prašo keturženklio skaičiaus.

Vudžio kolegė Natalija Bunkė mielai koncertuoja Palangoje, tačiau kategoriškai atsisako koncertuoti vienoje itin populiarioje pasilinksminimų vietoje. Dainininkė tikina, kad ten save gerbiančiam atlikėjui net ir už solidų atlygį koncertuoti nederėtų: supelijusios sienos, neveikiantys mikrofonai, karštis, smirdantis tualetas ir įkaušusi publika – apie tokias Palangos realijas pasakoja N. Bunkė.

Tuo tarpu prasidėjusia vasara itin džiaugiasi plastikos chirurgas Renaldas Vaičiūnas, kuris tikina, kad atšilus orui į Lietuvą sugrįžta savo išvaizdą pasitobulinti trokštantys emigrantai. Jie, anot chirurgo, labai dosnūs, palieka mažiausiai 3000 eurų. Emigrantė Agnė Stumbrė neseniai viešai paskelbė, jog pasididino krūtinę, kuri netrukus subliuško. Nepaisant nelaimės, Agnė tikina, kad Lietuvoje operuotis kur kas pigiau ir čia skrenda ne tik emigrantai, bet ir britai.

„Anglijoje operacijos kainuoja 5-6 tūkstančius svarų, o jei klinika Londono centre - iki 8 tūkstančių svarų. Lietuvoje atitinkamos operacijos kainuotų apie 3000 eurų. Tai gerokai pigiau, todėl mes čia ir grįžtame operuotis”, - LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta” ketvirtadienio vakarą, 19 val. 30 min. kalbės emigrantė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)