Italijos futbolo čempionatas laikomas vienu stipriausių pasaulyje. Kaip pastebi futbolo komentatorius Darius Kuodis, „Serie A“ komandos nuolat susižeria Europos taurių turnyrų titulus.

LTV2 Italijos futbolo gerbėjams, kurių Lietuvoje nemažai, suteiks galimybę stebėti italų klubų rungtynes kiekvieną savaitę. Pažinti Italijos futbolą iš arčiau padeda ir šioje šalyje rungtyniaujantys Lietuvos rinktinės žaidėjai Marius Stankevičius ir Tomas Danilevičius. Pasak D.Kuodžio, kelią į Apeninus jie atrado prieš keletą metų, tik gaila, kad šiuo metu jie žaidžia žemesnėje lygoje.

LTV2 programos prodiuseris Martynas Kėvišas sako, kad be futbolo, ateityje Lietuvos televizijos antrasis kanalas nebus abejingas ir kitoms sporto šakoms. M.Kėvišas tikisi, kad gero sporto mėgėjai atras ir pamėgs Lietuvos televizijos antrąjį kanalą.

Pirmosios „Serie A“ rungtynės – rugsėjo 18 d. 16.00 val. Susitinka „Lazio“ ir „Teviso“ komandos. Tiesioginė transliacija iš Romos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją