„Jaučiau skausmus, lyg kas duria. Buvo jau dvi savaitės po operacijos, kaip ir turėtų praeiti, bet tie skausmai vis jautėsi“, – 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK šį antradienio vakarą prisiminė A. Stumbrė.

Po operacijos A. Stumbrė buvo apibintuota tvarsčiais, dėvėjo specialią liemenėlę, moteris nusprendė pasižiūrėti, kas ten maudžia. Tik nusivyniojus tvarsčius pasigirdo pokštelėjimas.

„Garsas buvo „pokšt“. Du trikampiai iššoko, įplyšo krūtys“, – pasakos A. Stumbrė. Agnė prisimena, kad pasipylė kraujas: „Nemažai kraujo buvo. Iki kojų kraujas, labai baisu“.

Žinoma moteris pasakos, kad skausmas buvo nežmoniškas. Po šios nelaimės Agnė grįžo į Lietuvą ir kreipėsi į gydytojus. „Šeštadienį vėlyvą vakarą plyšo, antradienį parskridau, trečiadienį operavo. Prigėriau tiek vaistų nuo skausmo, kad, atrodė, vaidenasi“, – kalbės A. Stumbrė. Pacientę apžiūrėję medikai nustatė, kad trūko abi siūlės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)