Už 25 tūkst. svarų specialistas savo mokinius globoja pusę metų ištisas dvidešimt keturias valandas per parą. Johnny sako: „Aš žinau, ko nori moterys“. Laidoje „Bus visko“ jis pasidalins svarbiausiais patarimais apie tai, kaip sužavėti priešingą lyti ir gauti savo svajonių nuotakos širdį.

Pats Johnny ne visą gyvenimą mėgavosi moterų dėmesiu. Laidoje vyras prisipažins, kad kadaise gyveno Anglijos provincijoje, kur vienintelė pramoga buvo prisigerti savaitgaliais vietiniame pube, nemokėjo gražiai rengtis ir kalbėti, o vaikystėje apskritai kentė į jį nukreiptą mergaičių smurtą.

„Nežinau, ką tokio padariau, bet mergaitės manęs nemėgo. Namo grįždavau visas nusėtas mėlynėmis, jos iš manęs tyčiojosi. Buvau priverstas pereiti į berniukų mokyklą, joje praleidau penkerius metus“, – pasakos Johnny Cassellis. Viskas pasikeitė, kai Johnny nusprendė tapti kitu žmogumi. Jaunas vyras ėmė skaityti knygas, kuriose analizuojama žmogaus psichologija, santykiai, bendravimas.

Ėmė mokytis taisyklingos laikysenos, išmoko stilingai rengtis, kalbėti. Kartą prekybos centre pamatęs patikusią merginą, nusprendė pralaužti ledus ir ją užkalbinti. Mergina tapo Johnny mergina, bet, deja, po poros metų santykiai skaudžiai nutrūko.

Nuo skausmo bėgdamas Johnny penkias dienas per savaitę ėmė lankytis madingose vietose ir, kaip sako, sėmėsi patirties. Ilgainiui pastebėjo, kad jis vis tik patinka merginoms. Savo išmintimi dalinosi su draugais, kurie labai greitai susirasdavo antrąsias puses.

Penkerius metus pradirbęs vienoje didžiausių Londono įmonių, skraidė po visą pasaulį, kol galiausiai išdrįso įkurti savo verslą ir jau vienuolika metu taiso kitų žmonių santykius. Priešingai nei būtų galima manyti, Johnny klientai – ne spuoguoti nevykėliai, o pasiturintys ir daug pasiekę, stiprūs žmonės.

„Gyvenime kartais nutinka taip, kad po 15-20 metų santuokos išyra santykiai. Žmogus, kuris visą savo gyvenimą paaukojo šeimai ir karjerai, nemoka iš naujo susikurti asmeninio gyvenimo, nebemoka prieiti prie patikusio žmogaus ir užkalbinti jo“, – pasakos Johnny.

Tarp vyro klientų nemažai ir jaunesnio amžiaus žmonių. Specialistas visiems pirmiausia pataria tapti geriausia savo paties versija, tai ne tik padeda susitvarkyti asmeninį gyvenimą, bet taip pat ir socialinę aplinką.

LNK laidoje „Bus visko“ Johnny atskleis praktinius patarimus tiek moterims, tiek vyrams, kuriais remiantis jo klientai sukuria šeimas su jiems patikusiais žmonėmis. Nors santuoka, pasak Johnny, smagiausia gyvenimo šventė, jis jose retai dalyvauja.

„Dažnai paskambinęs pasiteirauti, kaip laikosi seniai girdėti klientai, išgirstu, kad jie jau susituokę, tačiau aš niekada nesulaukiu kvietimo. Apmaudu, bet ir suprantama, na kaip jie mane pristatytų: štai žmogus, kuris išmokė tave pakabinti?“ – laidoje „Bus visko“ juokaus Johnny.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją