„TV3 žiūrovai turės išskirtinę galimybę pamatyti tai, kas daugumoje realybės šou lieka už kadro – atranka. Šios penkios kasdienės įvadinės laidos patenkins tų žiūrovų smalsumą, kurie neįsivaizduoja, kas vyksta už uždarų realybės šou durų, kaip 5 tūkstančiai dalyvių kaunasi už galimybę tapti naująja Lietuvos muzikos dangaus žvaigžde, ko iš jų tikisi muzikos ir pramogų verslo profesionalai, ir galiausiai, ką dalyviai pasiruošę aukoti – jų ašaros, klegesys, išpažintys, pažadai ir talentai komisijos nariams”, – intriguoja „Dangaus” vedėja Violeta Riaubiškytė.

„Puikiai pamenu situaciją, kai atrankoje iš vienos dalyvės sulaukiau bučinio, o vos po kelių minučių kita dalyvė jau grasinosi mane sumušti. Konkurencija, įtampa, užsimezgusios simpatijos ir net meilės trikampiai – tai neatsiejama atrankos į realybės šou drama, kurią parodysime jums”, – sako „Dangaus” muzikos ir žvaigždžių prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Alinančių dešimtis valandų trukusių atvirų ir uždarų atrankų į realybės šou Dangus” metu buvo atrinkti 25 kandidatai į finalą: surašomas favoritų sąrašas, kiekvienam jų sudaromos dienotvarkės – nuo šiol jų laiką planuoja realybės šou kūrėjai.

Sekinančios valandos bendraujant su psichologu, stiliaus keitimas, padedant profesionaliems dizaineriams ir šukuosenų meistrams, pirmosios fotosesijos ir pirmieji interviu. Ar jie – jau žvaigždės? Ši dar viena savaitė pakoreguoja favoritų sąrašus ir tie, kurių sugebėjimais puikiai atrodyti ant scenos abejota, pasirodo puikiai. O kai kurie pervertina savo galimybes ir sunkiai nuslepia nusivylimo ašaras.

Jų lieka tik penkiolika. Jie pasirengę viskam – net patiems atviriausiems pokalbiams apie asmeninį gyvenimą, įsileidžia į aplinką, kurioje užaugo, ir nesibaimina artimųjų interviu.

„Kaip ir žadėjome, realybės šou „Dangus” rodys pramogų verslo virtuvę – nuo svajonės iki tapsmo žvaigžde, nuo buvimo niekuo iki pirmųjų autografų, nuo virpančio balso iki užtikrinto aukščiausio lygio šou. Mums nesvarbu, kaip ir su kuo jie miega, ką valgo, su kuo pykstasi ir ko nekenčia, mums svarbu, kad jie nori tapti žvaigždėmis ir ketina mums įrodyti esą to verti. „Dangus” – profesionalų mokykla norintiems tapti žvaigžde”, – taip rugsėjo 26 dieną startuosiantį realybės šou „Dangus” apbūdina jo vedėjas Vytautas Šapranauskas DJ Momo.

Po šių penkių įvadinių „Dangaus” laidų penkiolika laimingųjų apsigyvens arčiausiai dangaus – dangoraižio „Europa” 32-ajame ir 33-ajame aukštuose. Čia jų lauks Lietuvos muzikos ir pramogų verslo profesionalai „Dangaus” akademijos direktorius Andrius Mamontovas, „Dangaus” muzikos ir žvaigždžių prodiuseriai „Skamp” ir „B’avarijos” trijulės, Martynas Starkus, „selas” Egidijus Dragūnas, maestro Vytautas Kernagis, dainavimo dėstytojai, fizinio pasirengimo treneriai, psichologai ir žvaigždžių fotografas Algis Kriščiūnas.