Kaip rašoma LRT pranešime spaudai, ji dirba su tokiomis garsiomis pasaulio modelių agentūromis, kaip „Image group“, „Elite“, „Next“, „Wilhelmina“, „Model management“, „Metropolitan“ ir „New York based“, o savo darbais žavi ne tik Jungtinės Karalystės bei Prancūzijos, bet ir JAV profesionalus.

Noras studijuoti prieš dešimtmetį ir atvedė jaunutę, ką tik vidurinę baigusią merginą į Londoną. Čia Giedrė turėjo greitai suaugti ir tapti savarankiška. Tuo metu tėvai finansiškai padėti negalėjo, tad aštuoniolikmetė privalėjo pati susimokėti už mokslus, kambario nuomą bei maistą. Kai jos bendraklasiai gyveno smagų studentišką gyvenimą, ji vienu metu turėjo ne tik gerai mokytis, bet ir suktis per du darbus. Svetimame didmiestyje Giedrė laikėsi iš paskutiniųjų.

„Skambindavau mamai tris kartus per dieną, nes ypatingai skaudžiai jausdavau, kad esu viena svetimame mieste tarp svetimų žmonių“, – išgyvenimus prisiminė G.Umbrasaitė.

Bėgant laikui mergina ėmė pritapti, juolab, kad jai puikiai sekėsi fotografuoti. Tačiau vieną dieną aparatūrą ji tiesiog numetė į kampą. Jos širdį užvaldžiusi meilė metais jaunesniam britui Lorenui sujaukė lietuvaitės ateities planus.

„Gyvenau ta meile ir nieko daugiau nebenorėjau“, – prisipažino Giedrė, kelerius metus praleidusi tarsi kokiame transe. Bet anksčiau ar vėliau rožinis rūkas išsisklaido. Kai tai nutiko, mergina paniro į gilią depresiją, iš kurios išsikapstyti padėjo tas pats kampe numestas fotoaparatas.

Nepaprasta lietuvės Giedrės Umbrasaitės sėkmės istorija – jau trečiadienį, 19:30 val. LRT laidoje „Gyvenimas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)