Sostinės Senamiestyje esančio viešbučio kiemelyje pora geltonojo ir baltojo aukso žiedais pieš savaitę apsikeitė tik artimiausių šeimos narių, ir draugų rate. Po ceremonijos Agnė pasirinko vyro pavardę ir tapo Juškiene.

„Nenorėjome, kad mūsų vestuvės taptų spektakliu visuomenei, todėl pasirinkome paprastą darbo dieną savaitės pradžioje“, - iškart po santuokos ceremonijos kalbinti pasakos Agnė ir Nerijus.

Tuo tarpu Nerijus prisipažins: jis ne kartą buvo išduotas, apgautas, įskaudintas mylimo žmogaus, todėl kuo nors pasitikėti, o tuo labiau, tą žmogų įsileisti į savo gyvenimą, nebuvo paprasta.

„Net ir pats ėmiau galvoti, kad būsiu amžinas svajonių jaunikis...“, - nejuokaudamas sakys Nerijus.

Pasakojimas apie romantišką Agnės ir Nerijaus Juškų pažintį ir išskirtiniai vestuvių kadrai - jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)