Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, šį sekmadienį LNK eteryje mergina dar kartą nutildys panašius pasisakymus savo pritrenkančiu pasirodymu antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“. Finalinį etapą pasiekusiai jaunai atlikėjai šįkart teko užduotis įsikūnyti į ypač moteriškų formų amerikiečių atlikėją Meghan Trainor ir atlikti jos dainą „All About That Base“.

Mergina projekte jau yra atviravusi apie išgyventus valgymo sutrikimus, net anoreksiją ir depresiją. Tačiau šįkart Valerijos daina apie nestandartinių formų merginos gyvenimą ir seksualus šokis scenoje pritrenkė visus, o pasirodymui pasibaigus studijoje griaudėjo ovacijos.

„Tiems, kas nežino, tai šioje dainoje ir kalbama apie tai, kad reikia save mylėti tokį, koks esi“, - kontekstą paaiškino komisijos narys Rolandas Mackevičius.

„Man tai buvo pats geriausias Valerijos pasirodymas“, - vos pasibaigus dainai neslėpė ir laidos vedėjas Mantas Stonkus. „Valerija, tu nereali, ačiū tau už drąsą, už viską“, - pritarė ir jo kolegė Inga Jankauskaitė.

Visgi jausmingiausiai apie Valerijos pasirodymą pasisakė atlikėjas ir prodiuseris Stano.

„Aš esu visiškai apšalęs. Ką tik scenoje pamačiau savo svajonių moterį, - šiuos jo žodžius palydėjo plojimai. - Tai buvo iš tiesų gražu, seksualu, patrauklu, smagu. Tai buvo tikras grožis. Tai tikrai nėra trūkumai, tu visiškai neturi ko bijoti“.

„Deividai Zvonkau, ačiū tau, kad grąžinai ją. Bent kažkokia iš tavęs nauda išėjo“, - dar pridūrė Stano, šitaip siųsdamas linkėjimus projekto muzikiniam prodiuseriui D. Zvonkui, paskutinę minutę suteikusiam Valerijai šansą tęsti kovą finale.

„Šitas pasirodymas turėtų tau įaugti į kraują, su tokia nuotaika ir turėtum žingsniuoti per gyvenimą“, - sužavėta kalbėjo Rūta Ščiogolevaitė, tuo tarpu Jonas Nainys paprašė Valerijos dar sykį pakartoti jį sužavėjusius šokio judesius, ir nesidrovėdamas siuntė atlikėjai oro bučinius.

Ar ši pozityvi daina, kalbanti apie tikrą moters grožį ir pasitikėjimą savimi, priartins Valeriją prie pergalės ir didžiojo projekto prizo? Neįtikėtini įsikūnijimai ir tikros emocijos – antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ finaliniame etape jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)