Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, A. Oleinikas dvikovoje dainuos su kitu puikiai vertinamu dalyviu – Justinu Stanislovaičiu. Vos vaikiniams išklausius komisijos vertinimus ir nulipus nuo scenos paaiškėjo šokiruojanti žinia – tik prasidėjus dainai, A. Oleinikas po nesėkmingo judesio išsinarino kairį petį.

Tačiau nesutrikęs vyras per kelias sekundes pats jį įsistatė atgal ir tęsė pasirodymą toliau.

„Visa tai įvyko vos per vieną dainos eilutę. Iš pradžių net nesupratau, kas nutiko, tiesiog jaučiu, kad nebekyla ranka. Tris kartus pabandžiau ją pajudinti, tačiau ranka atrodė kaip tampoma nevalingų traukulių, - pritrenkiantį nutikimą prisimena Anatolijus. - Pirmas jausmas buvo baimė, nes to man niekada nėra buvę. Galvojau, ką daryti – gal stabdyti eterį, bet juk konkursas, o gal dainuoti toliau, bet pusė kūno negali judėti... Galiausiai pakėliau ją tiek, kiek galėjau, suėmiau su kita ranka, kuri laikė ir mikrofoną, ir bedainuodamas įstūmiau sąnarį atgal į vietą“.

„Kameros užfiksavo viską. Puikiai matosi, kaip pasiremiu ant garso kolonėlės, o išsitiesus ranka tiesiog mataruoja šalia kūno. Scenoje jau ir taip baimės pilnos kelnės, todėl dabar jos buvo dvigubai. Tačiau skausmo tikriausiai nepajutau iš streso dėl pasirodymo. Jei būčiau pajutęs tą skausmą, tikrai būčiau nualpęs vietoje“, - kalba Anatolijus.

Anatolijus Oleinik

Kitą dieną atlikėją apžiūrėjęs reabilitologas įstatė peties sąnarį į įtvarą, su kuriuo atlikėjui teks gyventi dar dvi savaites.

„Daktaras sakė, jog visa laimė, kad kaulas neiššoko pilnai, nes tokiu atveju pats jo įstatęs atgal į vietą nebūčiau“, - pridūrė Anatolijus.

Jaunas vyras turi ir savo versiją, kodėl galėjo taip nutikti. „Meškėla išsiskiria savo ypatingai tiesia laikysena. Todėl tam pasirodymui įsigijau specialų diržą, kuris turėjo padėti išlaikyti pozą. Manau, kai pasilenkiau atsirėmęs ant rankos, dėl diržo prilaikymo tiesiog suveikė ne tie raumenys, ir todėl petys ir šoko iš vietos. Kitas projekto dalyvis Linas Barauskas sakė, kad taip galėjo būti ir dėl įtampos, kad organizmas buvo tiek įsitempęs, kad iš rikiuotės išėjo mažiausiai tikėtinu būdu“, - mąstė A. Oleinikas.

Tačiau nei žiūrovai studijoje, nei komisija visos šios Anatolijaus dramos nepastebėjo. Visi matė tik pritrenkiantį pasirodymą ir įnirtingą kovą, kurioje abu dalyviai virto neįtikėtinai panašiai į garsųjį atlikėją Povilą Meškėlą. Kokio įvertinimo sulauks traumą scenoje patyręs Anatolijus? Visi atsakymai ir neįtikėtini įsikūnijimai – antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)