Šiandien po mylimo vyro išdavystės atsitiesusi E. Jackaitė atvirame interviu atskleis, kad tik malda ir du vaikai suteikė jėgų atsistoti ant kojų. „Pasiimdavau tą Marijos paveikslėlį ir raudodavau“, - interviu pradės žinoma moteris.

Nors aktorė ne kartą yra sakiusi, kad tuomet buvo ypač sunku, tačiau ji nesigaili nė vienos savo gyvenimo dienos. Šiandien Eglė tikina atleidusi ją įskaudinusiam vyrui ir gyvena toliau. „Aš negyvenu tuo. Šiandien dienai turiu tiek džiaugsmo ir tiek tų akimirkų pačių skaidriausių, gražiausių, brangiausių, mylimiausių, kad aš nevelku to skausmo praeities“, - gyvenimo būdo laidoje atvirai pasakos Eglė.

Laidoje E. Jackaitė kalbės, kad dabar jos gyvenime – visiškai naujas etapas. Ji dėsto Socialinių mokslų kolegijoje, dirba radijuje, veda renginius, vaidina serialuose bei teatre, skaito eiles ir nebebijo įsimylėti. O gal net dar kartą ir susituokti.

„Norėčiau dalintis ir džiaugsmu, ir skausmu, ir laime, ir nelaime su tuo žmogumi, su kuriuo duosiu šventą priesaiką. Mano širdis, taip sakant, niekam nepažadėta ir gali būti, kad tai įvyks ir aš nesakau, kad to nenorėčiau“, - paslaptingai kalbės moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)