Tokiam drąsiam žingsniui E. Žižiūnas pasiruošė atsakingai – vyras pasipuošė įspūdinga raudona suknele, aukštakulniais ir ryškiu makiažu. Nors daugelis jam ateinant į sceną tikėjosi komiškos parodijos, tačiau galiausiai pasirodymo jautrumas net sugraudino kai kuriuos komisijos narius.

„Tai buvo labai gilu. Pradžioje pradėjau juoktis, kai jūs, bachūras jau metuose, išėjote taip apsirengęs. Bet vėliau aš vos neapsižliumbiau“, - susižavėjimo neslėpė komisijos narys Stano. „Aš pirmą kartą ir tik jūsų dėka išgirdau šios dainos tekstą, pirmą kartą man ši daina atsiskleidė visu savo gražumu. Tai buvo maksimumas, kas gali būti vieno pasirodymo metu – buvo ir juoko, ir ašarų, visko buvo, ir viskas buvo tobula“, - komplimentus žėrė Stano.

Egidijus Žižiūnas įkūnijo Birutę Dambrauskaitę

Jam pritarė ir kiti komisijos nariai. „Aš netikėjau, kad tau pavyks nepadaryti šaržo, parodijos. Bet dabar aš apakusi. Tu viską dainavai vidumi. Jei tavo stotas ir kartais tranki natūra leidžia būti gruboku, tai dabar pamatėme, kad tavo viduje gyvena labai geras ir trapus žmogus. Negaliu patikėti, kad viskas pavyko taip jautriai“, - sužavėta kalbėjo Asta Stašaitytė – Masalskienė.

E. Žižiūno istorija iš kitų projekto dalyvių išsiskyrė nuo pat pradžių. Šiuo metu maršrutinius tarpmiestinius autobusus vairuojantis vyras iš tiesų yra diplomuotas muzikantas, kurį gyvenimas privertė savo tikrąjį pašaukimą pamiršti neilgai trukus po Klaipėdos konservatorijos baigimo. Visgi muzika E. Žižiūną lydėjo nuo vaikystės. Vyras jau pirmoje klasėje, dar 1976-ais metais, tapo „Dainų dainelės“ laureatu, vėliau savo sėkmę pakartojo dar du kartus.

„Tikiu, kad po šio pasirodymo jus pamils visi televizijos žiūrovai. Tikrai buvo labai įspūdinga ir labai stipru“, - komplimentų laviną po įsikūnijimo į B. Dambrauskaitę užbaigė J. Nainys. Ką sekmadienį pademonstruos likę vienuolika E. Žižiūno konkurentų? Ar sprendimas persikūnyti į moterį garantuos jam bilietą į kitą projekto etapą? Neįtikėtini įsikūnijimai ir kova dėl vietos scenoje – antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ scenoje jau šį sekmadienį per LNK!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)