Premjerinėje „Pakartok!“ laidoje pasirodys keturi aktoriai, kurie įkūnys puikiai visuomenei žinomus žmones. Pažiūrėję visus keturis pasirodymus, komisijos nariai turės juos įvertinti – skirti nuo 1 iki 4 balų. Daugiausiai balų surinkęs aktorius taps šios savaitės nugalėtoju.

Projekto komisija negailėjo aktoriams ne tik pagyrų, bet ir kritikos. „Pakartok!“ dalyvių pasirodymus vertina aktorė Kristina Kazlauskaitė, buvęs „Keistuolių“ teatro aktorius Robertas Aleksaitis ir humoristas, vienas ryškiausių „Facebook“ veidų Mantas Katleris. Laidos vedėjas – charizmatiškasis Mindaugas Stasiulis.

Žiūrovai išvys, kaip sekėsi Šarūnui Banevičiui įsikūnyti į buvusį Lietuvos krepšininką, Kauno „Žalgirio“ vyriausiąjį trenerį Šarūną Jasikevičių. Vitalijus Cololo gavo išties nelengvą užduotį – suvaidinti estrados pažibą Simoną Donskovą. Projekto naujokas Juozas Gaižauskas scenoje įsikūnijo į ekonomistą Gitaną Nausėdą. Praėjusio sezono laimėtojai Inetai Stasiulytei teko suvaidinti „Eurovizijos“ veteranę Aistę Pilvelytę.

„Ačiū Dievui, yra pavyzdys, kuris suteikia drąsos tiems, kas neturi drąsos, yra skystakiaušiai ir bijo kažką pajudinti“, – apie A. Pilvelytės ryžtą nugalėti „Eurovizijoje“ kalbės I. Stasiulytė. Aktorė džiaugėsi, kad A. Pilvelytės pasirodymas dainų konkurse yra teatrališkas, todėl yra ką parodijuoti. „Aš Aistei jaučiu švelnumą. Ji man labai moteriška, jautri, išgyvenanti“, – komplimentų atlikėjai negailės žinoma aktorė. O štai komisija puikiai įvertins I. Stasiulytės sukurtą parodiją.

„Aistė labai daug dirba su veidu. Pas ją tiek išgyvenimo kančių... Viskas atlikta gerai, judesiai tikslūs, bet pažiūrėk, kaip dirba jos kenčiantis veidas, ji kenčia kiekvieną natą. Tikriausiai nesinorėjo daryti parodijos, norėjosi kuo tiksliau atkartoti. O šiaip nuostabus pasirodymas“, – sakė K. Kazlauskaitė.

„Pražvengiau visą laiką. Man Ineta su Stonkuviene (Indre Stonkuvienė – red. past.) yra dvi juokingiausios moterys Lietuvoje. Viskas, ką daro Ineta, yra juokinga. Žvengiau net ten, kur nebuvo juokinga. Ineta nuėjo tuo keliu, kur bandė atkartoti. O aš norėjau, kad tu perspaustumei“, – pasirodymą komentavo M. Katleris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)