„Didelis pliusas jam, kad jis yra labai santūrus ir ramus. Darbo metu – jokio nesusipratimo. Tai man taip tiesiog gera ir lengva dirbti“, – apie naują scenos partnerį pasakos Vilija Matačiūnaitė. Tiesa, pasidžiaugusi partneriu, atlikėja baiminsis ar jų pasirinkta pasirodymo tematika jiems patiems nepakiš kojos: „Ir jis yra užsiėmęs ir aš esu užsiėmusi, tai iš minimalių resursų pabandysime kažką padaryti vėlgi įdomesnio. Vėl galbūt nesupras mūsų komisija, kaip dažnai būna.“

Pasirodymo metu suvadinusi šmėklą Vilija kaip netikėtai atsirado scenoje, taip ir nuo jos dings. „Giedriau, ar jums būna toks jausmas, kad kambaryje esate ne vienas?“, – po pasirodymo komisijos nario klaus „Muzikinio iššūkio“ vedėja Donata Gutauskienė-Laisva.

„Aš jau daug dešimtmečių kenčiu nuo asmenybės susidvejinimo, – juokaudamas atsakys G. Drukteinis – Aš kartais save iš šono matau, mes pasikalbam tarpusavyje.“ Šis komisijos nario pasisakymas prajuokins salėje sėdinčius žiūrovus. „Aišku savaime, kad tai buvo testas. Jeigu kažkas čia matė Viliją, tai jau tikrai yra bėdų“, – komisijos narį per dantį trauks Livija Gradauskienė.

Žiūrimiausiame šeštadienio šou „Muzikinis iššūkis“ kiekvieną laidą dainas atlieka vis skirtingos, naujai suburtos poros. Šį kartą į sceną lips A. Janonis ir V. Matačiūnaitė, Rūta Žibaitytė ir Monika Šedžiuvienė, Neringa Nekrašiūtė ir Giedrius Leškevičius, Tadas Juodsnukis ir Simona Nainė, Deividas Norvilas-Deivis ir Baiba Skurstene-Serdiukė, Linas Lapėnas ir Jokūbas Bareikis, Ieva Juozapaitytė ir Eimutis Kvoščiauskas. Naujos poros, pasirodymai ir netikėtos lokacijos „Muzikiniame iššūkyje“ – jau šį šeštadienio vakarą, 19:30 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)