„Dabar elgiuosi kaip širdis sako. Noriu ramybės, visą gyvenimą jaučiau malonumą grįžti namo, nusivalyti grimą, išsiplauti galvą ir atsigulti į savo lovą. Visą gyvenimą norėjau tos ramybės, tikiuosi, kad viskas bus gerai…. Dainuoju nuo 4 metukų, manau laikas padaryti pertrauką”, - šį pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK laidoje „Nuo... iki...“ prisipažins Irūna.

Ji ir metais jaunesnė sesuo Ineta prieš 14 metų kartu su dar keturių paauglių grupe „Mokinukės“ užkopė į didžiąją Lietuvos sceną, jų dainas grojo radijo stotys, o merginos, vadovaujamos ne vieną talentą atradusios Laimos Lapkauskaitės, galėjo džiaugtis milžinišku populiarumu. Pametinukės seserys dar paauglystėje patyrusios žinomumo skonį, sako niekuomet nekonkuravusios tarpusavyje, tačiau kai paaugliškas maksimalizmas pradėjo imti viršų, jų mamai reikėjo net kreiptis į policiją.

„Aš nutrūkau nuo grandinės, bėgau iš namų“, - prisimena Irūna.

Beveik visą savo vaikystę ir paauglystę praleidusios scenoje, šiandien sesės dainininkės Irūna ir Ineta Puzaraitės mėgaujasi šeimynine laime.

Ineta, prieš 2 metus ištekėjusi už daininko Žilvino Žvagulio sūnaus Ąžuolo, jau džiaugiasi augančia pirmagime Barbora, o Irūna aukso žiedus praėjusią vasarą sumainiusi su kariškiu Roku Čepononiu dar tik svajoja apie šeimos pagausėjimą.

Ineta sako gerai mokėjusi laikyti sesers paslaptį, kad apie 10 metų draugaujančią porą visi sužinojo tik per jų vestuves.

Nuotraukų albume - Irūnos vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)