„Man jo pasirodymas patiko. Jis pasirodė taip, kad norėjosi verkti. Ir aš verkiau. Aš norėčiau tave pabučiuoti, bet aš ne toks...“, - į skandalais garsėjantį atlikėją įsikūnijęs M. Repšys komentavo realybės šou dalyvio, operos solisto Kasparo pasirodymą.

Aktorius M. Repšys į E. Dragūną buvo panašus ne tik savo išvaizda, bet ir kalbėjimo bei elgesio manieromis. Jis meistriškai atkartojo žinomo atlikėjo kalbėseną.

„Kaip padaryti, kad tave bobos mylėtų? Reikia visų pirmą sportuoti, muay thai lankyti, sporto salę lankyti, ir labai daug skaityti. Aš perskaičiau labai daug knygų, bet mano mėgstamiausia knyga dar neparašyta. Man patiko, kai jis žiūrėjo kaip žvėris. Jo akyse aš mačiau tigrą norinti suėsti gazelę. Bet jam nepavyko“, - toliau komentuodamas kitų dalyvių pasirodymus tęsė E. Dragūną parodijuojantis aktorius.

Antroje realybės šou išlikimo kovoje ant karštųjų kėdžių sėdi du vienas už kitą talentingesni dalyviai. Pliusų–minusų vakare sulaukęs daugiausiai dalyvių kritikos, pirmąją kėdę užėmė rokeris Mindaugas, o kas užims antrąjį kėdę, tiesioginės transliacijos metu nuspręs daugiausiai pliusų surinkęs Nerijus.
Tiesioginės transliacijos pabaigoje paaiškės, kuris dalyvis neteks galimybės kovoti dėl pripažinimo, šlovės ir pagrindinio prizo, net 10 tūkstančių eurų, kuriuos dovanoja verslo ir kultūros parkas „Gariūnai“, bei privalės nedelsiant palikti realybės šou patalpas.

Intriguojančiame realybės šou „Aš – superhitas“ dėl pripažinimo ir verslo bei kultūros parko „Gariūnai“ įsteigto pagrindinio prizo – 10 tūkst. eurų – šiuo metu rungiasi devyni charizmatiški ir talentingi dalyviai. Juos 24 valandas per parą filmuoja kameros ir stebi portalo tv3.lt lankytojai. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV6 žiūrovai sužino įdomiausius realybės šou dienos įvykius, specialiose radijo Gold FM laidose pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.10 val. išgirsta pokalbius su dalyviais, o kiekvieną šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, kuri vyksta tiesiai iš verslo ir kultūros parko „Gariūnai“, dalyviai kovoja įnirtingoje išlikimo kovoje, kur vienam iš jų tenka atsisveikinti su projektu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)