Projekte besivaržančių devynių blogiausių šalies vairuotojų, tarp kurių ir pramogų pasaulio žvaigždė V. Sutkutė, laukia pati ekstremaliausia šio šou užduotis. Vidury žiemos laidos dalyviai patirs ledines maudynes. Kuomet lauke minusinė temperatūra sveikuoliškas linksmybes išvers ne visi.

Specialiai šiai užduočiai prireikė net gaisrinės. Blogiausiems vairuotojams buvo paruoštas automobilis, ant kurio stogo pritaisytas 400 litrų akvariumas, kurį gaisrinė pripildė vandeniu.

Baisiausia tai, kad tokiu automobiliu važiuojant netolygiai ledinis vanduo iš akvariumo vamzdžiais tekės į saloną ir vairuotojas kartu su pagalbininku gali likti kiaurai šlapi. Taip laidos dalyviai turės pravažiuoti vingiuotą trasą, kurioje laukia staigūs posūkiai, kliūtys ir netikėtumas – į kelią išstumtas kūdikio vėžimėlis.

Šou verslo atstovėms S. Nainei ir V. Sutkutei tokia užduotis ne tik savo ištvermės, bet ir draugystės išbandymas. Į projektą draugę užregistravusi Simona, supratusi ką reikės padaryti šioje užduotyje, pradėjo gailėtis. „Visur vanduo, prigeri jo, smirda „belekaip”. Bet koks tau balos vanduo kvepia...”, – emocijų negailėjo S. Nainė.

Bet dvokiantis vanduo – dar nebaisiausia, kas nutiko merginoms. Trasos pabaigoje V. Sutkutė sureagavo netinkamai. „Galvoju, va dabar tai pagazuosiu. Ir Sima rėkia, kad, Vika, gazuok, gazuok. Tai paspaudžiau tą gazą...”, – pasakojo dainininkė Viktorija. Vis dėlto, lemiamas greičio pedalo paspaudimas galėjo atsieiti labai brangiai.

Ekstremalios užduoties pabaigoje į trasą norėdamas sustabdyti merginas ir pranešti apie finišą išbėgo laidos vedėjas T. Langvinis. Per tekantį vandenį automobilio salone grupės „Pinup Girls” dainininkė V. Sutkutė Tomo nepastabėjo ir vos jo nepartrenkė. Tai labai išgąsdino šalia vairuotojos sėdėjusią S. Nainę. „Aš galvojau, kad Tomas mirs lygioj vietoj. Tikrai galvojau, kad ji ant Tomo užvažiuos...”, – sunkiai emocijas tvardė Simona. Tuo metu vos skaudžios avarijos nepadariusi Viktorija reagavo ramiau: „Tomą aš tik išgąsdinau ir aptaškiau”.

Kaip viskas vyko iš tiesų pamatysite laidoje „Blogiausias Lietuvos vairuotojas” jau šį trečiadienio vakarą 20:25 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)