„Viską gerai apgalvojau. Man patiko projektas, jo idėja. Gavusi pasiūlymą pasitariau su šeima ir priėmiau sprendimą dalyvauti projekte. Vaikelis jau paaugęs, galiu suderinti savo laiką. Be to, filmavimai neilgai trunka ir nevyksta kiekvieną dieną“, – DELFI pasakojo praėjusių metų kovą pirmagimio susilaukusi atlikėja.

M. Šedžiuvienė sako, kad jai traukiant dainas, sūnus Gabrielis laiką leidžia su seneliais.

„Mano vyras šiuo metu išvykęs į Vokietiją, tad sūnų dienos metu prižiūri tėvai. Visą šeimą atsivežiau į Vilnių, kad grįžus po darbų visuomet juos rasčiau namuose“, – sakė atlikėja.

Anot M. Šedžiuvienės, koncertinė veikla su grupe „Naujos Pupytės“ tikrai nesikirs su dalyvavimu projekte, nes filmavimai vyksta darbo dienomis, o merginų trijulė koncertuoja savaitgaliais.

Monika scenoje – toli gražu ne naujokė, tačiau jaudulio prieš pasirodymus sako vis niekaip neatsikratanti.

„Jaudulio yra ir jis vis dar didelis! Tačiau lipu per save, stengiuosi mokytis. Aišku, kiekvienąsyk būna vis drąsiau. Bet jaudulys tikrai nedingo – ir pilvą suka, ir galva svaigsta. Visko būna. Bet manau, kad visi pripratę prie mano dejonių, kad bijau“, – nusijuokė M. Šedžiuvienė.

Monika sako, kad nugalėti projekte norėtų kiekvienas dalyvis, tačiau tai nėra pagrindinė priežastis, dėl kurios ji dalyvauja „Muzikiniame iššūkyje“.

„Nugalėti svajoja kiekvienas, bet aš atėjau pasimokyti iš savo srities profesionalų. Šiame projekte jaučiuosi „žalia“, mažiau patyrusi už kitus. O ir projektas įdomus tuo, kad galėsiu padainuoti beveik su kiekvienu dalyviu. Atėjau gerai praleisti laiką ir pasisemti patirties“, – sakė M. Šedžiuvienė.

DELFI primena, kad anksčiau M. Šedžiuvienė yra dalyvavusi projektuose „Muzikinė kaukė“ ir „Žvaigždžių duetai“.

Apie „Muzikinį iššūkį“:

BTV šou „Muzikinis iššūkis“ dalyvauja 14 žinomų žmonių, kurie kiekvieną šeštadienį susiburs į vis kitus duetus.

Tarp dalyvių – Monika Šedžiuvienė, Audrius Janonis, Vilija Matačiūnaitė, Deividas Norvilas-Deivis, Eimutis Kvoščiauskas, Rūta Žibaitytė, Simona Nainė, Baiba Skurstenė-Serdiukė bei daugelis kitų Lietuvos garsenybių.

„Muzikinio iššūkio“ metu duetai turės parodyti ne tik profesionalumą atliekant žinomas dainas, bet ir kūrybinę išmonę susieti kūrinį su lokacija.

Projekto vedėjų vaidmuo šįsyk patikėtas Donatai Gutauskienei-Laisvai ir Tadui Rimgailai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)