Vien Sauliaus Prūsaičio pasirodyme ant didžiosios M.A.M.A scenos dalyvaus 40 šokėjų iš minėto šimto. Žiūrovams taip pat savo kūrinius atliks įspūdingus koncertus šalies arenose ką tik surengusi Inga Valinskienė ir vasarį turą pradedantis Kastytis Kerbedis.

Muzikos apdovanojimų vakarą taip pat gros „Naktinės personos“, „Lemon Joy“, Donatas Montvydas, „Beissoul & Einius“, Merūnas Vitulskis su Virgilijumi Noreika, „Daddy Was A Milkman“, Irūna su „Pikaso“, Ironvytas su Mariumi Repšiu ir Deiwoozu, „Lilas ir Innomine“, savo festivalinį hitą „Lūpytės“ atliks „Baltasis Kiras“, alternatyvų pasirodymą surengs „Solo Ansamblis“.

„Visi atliks išskirtinius pasirodymus, kokių daugiau niekur nepamatysi – tik M.A.M.A apdovanojimuose. Be to, rengiame istorinį atidarymo numerį, kurį atliks mūsų Lietuvos ateitis. Vėliau programoje bus ir kaskadinių triukų, ir visokių staigmenų. Tai yra didžiausia M.A.M.A, kokią tik kada rengėme. Ir jos svarbą Lietuvos pamogų pasaulyje užtvirtino jau pats faktas, kad dar gerokai iki renginio nebeliko nė vieno bilieto.

Į apdovanojimus susirinks visas Lietuvos muzikos elitas, kurį šiemet susodinsime prie Vienos baliaus stalų. Ir dar viena naujiena – pristatysime M.A.M.A komisiją, nes Lietuvoje jau nebeliko muzikos projektų, kuriuose nebūtų komisijos. Todėl ir mūsų dalyvių pasirodymus šiemet vertins komisija“, – šypsodamasis intriguoja Samas.

Naktį po apdovanojimų laureatai, dalyviai ir VIP svečiai pratęs linksmybes Kaune. Oficialios M.A.M.A dūzgės vyks „Olympic Casino Donelaitis“.

Praėjusių metų apdovanojimų ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)