Į skandalą įsivėlusi Greta Kildišienė sutiko papasakoti apie savo gyvenimą iki patenkant į Seimą. Atsakydama į klausimą, ar ją ir valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderį sieja artimi santykiai, ji juokėsi: „Mes tikrai nesame pora“.

Ramūnas Karbauskis, paklaustas, ar nebijo, jog šis skandalas jam gali kainuoti šeimą, atsakė: „Aš turiu absoliutų savo šeimos palaikymą. Jiems skaudu matyti tai, kas rašoma spaudoje, bet mano šeima žino mano vertybes. Bet manau, kad mano žmonai skauda“.

Jis kategoriškai neigė kada nors finansiškai padėjęs Gretai Kildišienei, o vėliau sakė ir nežinojęs apie Seimo narės praeitį, susijusią su vagyste.

„Greta Kildišienė puikiai supranta, kas yra pareiga ir darbas. Anykštėnai nepasigailės, kad ją išrinko“, – dar praėjusią savaitę tvirtai kalbėjo Seimo narys. Vis dėlto, visą savaitę uoliai gynęs šviesiaplaukę kolegę, galiausiai Ramūnas Karbauskis pats jai pasiūlė atsisakyti mandato.

Šį pirmadienio vakarą 20.25 val. „Nuo... iki“ laidoje – išskirtiniai Gretos Kildišienės ir Ramūno Karbauskio interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (460)