„Esu blogas tėvas, nes gimus Monikos ir mano sūnui, mažiau laiko skiriu kitiems vaikams. Kiek gi galima dirbti? Mano pirmieji vaikai labai greitai užaugo, o aš nė nepastebėjau, nes visą laiką labai daug dirbau. Nenoriu, kad ir su Gabrieliumi taip būtų. Nenoriu būti tėčiu, kuris tik dalyvaus suaugusių vaikų vestuvėse....“, – atviraus A. Šedžius.

Pora interviu davė savo naujuose namuose, pačiame Šiaulių centre. Netrukus 40-metį švęsiantis Andrius Šedžius, ir 16-a metų jaunesnė Monika bus itin atviri – devynių mėnesių bendras sūnus Gabrielius išgelbėjo jų santuoką.

„Sūnus iš tiesų išgelbėjo mūsų santuoką, ir jeigu ne jis, galbūt... kas čia žino, kaip būtų buvę....“, – teigs Monika.

„Monika labai norėjo vaikų, įsivaizduoju, kaip jai skaudu buvo, kai aš savaitgalius leisdavau su savo vaikais, mes eidavome į filmus, kavines. Įsivaizduoju koks jausmas buvo, ir manau, kad Gabrieliaus gimimas buvo mūsų santykių išgelbėjimas“, – pasakos A. Šedžius.

Monikos ir Andriaus Šedžiu interviu jau šiandien, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, jau šį pirmadienio vakarą per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)