Kilus skandalui socialiniuose tinkluose įsiliepsnojo arši diskusija, laida, kurioje pasirodė A. Baukutė, buvo nutraukta, o ši istorija sulaukė atgarsio ir užsienio spaudoje. Vieni smerkė Astą, kiti bandė ją pateisinti. Pati aktorė nusprendė duoti vienintelį interviu televizijai ir tik gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ moteris sutiko atvirai papasakoti apie incidentą ir įvykius po jo.

„Savijauta yra labai sunki. Aš esu moteris, toks pats žmogus kaip ir visi. Kad raminamuosius gėriau irgi neslėpsiu“, – išskirtiniame interviu gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ prisipažins A. Baukutė.

„Aš visų labai atsiprašau, tai buvo nesusipratimas. Taip, iškėliau ranką. Labai atsiprašau, kad kažkas įžvelgė tai, kas man net į galvą neatėjo. Atsiprašau už tą nesusipratimą, kuris įvyko. Tai yra bendra visų klaida, tai yra ne vieno žmogaus klaida. Ir aš už visus atsiprašau“, – sekmadienio vakarą laidoje visų Lietuvos žmonių atsiprašys A. Baukutė.

Garsi moteris prisipažins, kad dėl kilusio skandalo, kurio ji nepamirš niekada, sulaukė ir grasinančių žinučių: „Nužudyti, sušaudyti kaip žydę... Visokių yra. Kiek supratau, man jau kažkas ieško kapo duobės“.

Antroji laidos istorija ne ką mažiau intriguojanti ir jaudinanti. Jos herojus – žinomas atlikėjas Radži – kartu su „Raudono kilimo“ komanda leisis į neeilinę kelionę – dainininkas lankysis Ukrainoje ir Rusijoje, kur pirmą kartą po senelio mirties aplankys jo kapą, o jo močiutė atskleis, kokios griežtos taisyklės galioja romų namuose.

Kaip po ažiotažą sukėlusio skandalo šiandien gyvena A. Baukutė? Ką išgyvena keturi moters vaikai? Kokios taisyklės ir tvarka galioja Ukrainos romų namuose? Visi atsakymai – šį sekmadienį 18 val. tik TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1042)