Į Pirmojo kanalo generalinį direktorių Konstantiną Ernstą kreipėsi pasipiktinęs žiūrovas Vadimas Manukianas, pateikęs peticiją, kurioje prašoma atsižvelgti į žiūrovų norus ir ateityje apsvarstyti galimybę neberodyti A. Pugačiovos ir jos aplinkos žmonių per naujametę programą.

„Tai, kas buvo parodyta Naujųjų metų eteryje, peržengė visas ribas. Kodėl paminėjau būtent Pirmąjį kanalą? Todėl, kad, mano nuomone, kokybės atžvilgiu per pastaruosius metus jis ėmė smukti žemyn.

Daugeliui žiūrovų, stebėjusių naujametę programą, nebuvo smagu jaustis taip, lyg sėdėtų pas Primadoną svečiuose“, – rašoma peticijoje, paskelbtoje portale „Change.org“.

Šiuo metu peticiją pasirašė jau 156,480 žmonių.

Paminėtina, kad tai – ne pirmoji peticija, kuria siekiama atkreipti prodiuserių dėmesį į Pirmojo kanalo Naujųjų metų žiburėlio vedėjus ir svečius. Kitoje peticijoje taip pat reikalaujama neberodyti A. Pugačiovos per naujametį šou.

Tiesa, Pirmojo kanalo generalinis direktorius K. Ernstas laikosi priešingos nuomonės. Jis A. Pugačiovą palygino su balta mišraine, kurią gamina kiekviena puotą rengianti namų šeimininkė. Esą Ala – neatsiejiama naujamečio šou dalis.

„Jaunų žmonių pretenzijos yra suprantamos, tačiau mes jau dvidešimt metų tęsiame savo tyrimus ir galime patikinti, kad Naujųjų metų programas žiūri 45+ amžiaus auditorija. Jeigu padarysime Naujuosius metus madingus ir hispteriškus, mūsų reitingai, palyginus su konkurentais, smuks“, – aiškino K. Ernstas.

Pati A. Pugačiova į pasipiktinusių žiūrovų nuomonę perdėm dėmesio nekreipia. Tiesa, socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje ji paviešino keletą atsakų piktavaliams. Štai vienas jų:

„Prašau, nereikia jaudintis. Nereikia rinkti kažkokių parašų dėl Pugačiovos. Juk juokingiausias noras – patikti visiems. Kažkam patinka, kažkam ne. Gyvenkime toliau! Linksmai ir džiaugsmingai“, – trumpame vaizdo įraše sakė A. Pugačiova.

Живем дальше!!!Люблю вас!!!

A video posted by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Jan 10, 2017 at 11:56pm PST

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)