Praėjusį sekmadienį projektą paliko beveik ant finišo bortelio stovėjusi Simona Klusienė. Šįvakar eteryje pamatysime Marijono Mikutavičiaus mokines „Golden Age“, Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinį Mindaugą Avižienį ir dvi Sauliaus Prūsaičio mokines Pauliną Paulauskaitę ir Iglę Bernotaitytę.

Saulius Urbonavičius-Samas projekte nebeturi nė vieno mokinio.

Kiek daugiau nei prieš metus Marijonas Mikutavičius savo koncerto metu pranešė, kad su mylimąja Ieva Daugirdaite susilauks vaikelio. Prasidėjus „X Faktoriaus“ transliacijai šį faktą prisiminė Martynas Starkus ir paklausė Marijono, kokią gi muziką jis klauso su savo sūneliu Majumi. „Klausome „Golden Age“ muzikos“, – nusijuokė M. Mikutavičius, įvardydamas savo mokines.

J. Arlauskaitė-Jazzu apie P. Paulauskaitę: tu esi stebuklas

Pirmoji scenoje pasirodė Paulina Paulauskaitė. Žvakių liepsnų apgaubta Paulina atliko lyrišką dainą, kurią žiūrovai palydėjo aplodismentų jūra. „Šiandien – priešpasutinis vakaras. Kiekvienam iš Jūsų jis gali būti paskutinis, todėl kiekvienam noriu pasakyti labai gražių žodžių, – kalbą pradėjo Jazzu. – Labai pavydėjau, kai tu tapai S. Prūsaičio komandos narė, labai norėjau prisiliesti prie tokio stebuklo. Tu esi stebuklas.“

Paulina Paulauskaitė

Komplimentų negailėjo ir M. Mikutavičius. „Tu gali dainuoti bet ką ir tai tau velniškai pavyksta, – sakė Marijonas. – Nuostabu.“

„Lietuva nuo šiandien – nebe provincija, o normali valstybė, kuri turi puikius vokalistus“, – pridūrė S. Urbonavičius-Samas.

M. Mikutavičius apie M. Avižienį: atitraukei dėmesį nuo dainavimo

Antrasis scenoje pasirodė Mindaugas Avižienis. „Jei iš trijų kartų nepavyko atsisegti sagos, palik tai rytdienai – gal pavyks, – Mindaugo bandymą atsisegti kostiumo švarką sukritikavo M. Mikutavičius. – Tu tuo atitraukei dėmesį nuo dainavimo.“

Mindaugas Avižienis

Marijonui pritarė ir S. Urbonavičius-Samas ir S. Prūsaitis. „Mes čia prie stalo juokavome, pasiseks tau ar ne“, – juokėsi po pasirodymo Samas. „Mindaugas segasi sagą – Lietuva prakaituoja nuo įtampos“, – prie juokų prisidėjo S. Prūsaitis.

J. Arlauskaitė-Jazzu apie „Golden Age“: būkite moteriškos

Trečiosios ant scenos lipo „Golden Age“ merginos. Saulius Prūsaitis joms nepagailėjo šiek kritikos, tačiau tai išklausiusi J. Arlauskaitė-Jazzu atšovė: „Visiška nesąmonė“.

"Golden Age"

„Man labai labai patiko. Būkite kartais moteriškos, tai viena iš jūsų pusių. Šįvakar jūs labai gražiai žiūrėjotės“, – šyptelėjo Jazzu pagirdama baltomis suknelėmis pasipuošusioms „Golden Age“.

S. Urbonavičius-Samas apie Iglę: tai geriausias pasirodymas

Ketvirtoji ant scenos lipo Iglė, kuri visus paliko tiesiog be amo. „Ką tau dar galima pasakyti“, – žodžių pritrūko J. Arlauskaitė-Jazzu. – Tu dar tokia jauna, o žiūrint į tave atrodo, kad tu tiek daug visko matei. Mano galva, tu esi labiausiai progresavęs žmogus šiame projekte.“

„Kas dabar įvyko, tu pati matai. Tai yra geriausias pasirodymas, ką tu padarei ir net pačiame „X Faktoriuje“, – tikino S. Urbonavičius-Samas.

Iglė Bernotaitytė

„Tu esi kaip geriausias daiktas, pagamintas gamykloje, kuris niekada nelūžta“, – prie komplimentų prisidėjo ir Marijonas.

Finale susikaus tik merginos

Visiems atlikėjams sudainavus po antrą dainą ir sustabdžius balsavimą paaiškėjo, kad pakankamai balsų, kad tęstų kovą dėl nugalėtojo titulo finale, surinko Paulina Paulauskaitė ir „Golden Age“.

Iš viso žiūrovai balsavo net 47 tūkstančius kartų. Dėl išlikimo susikovė Mindaugas Avižienis ir Iglė Bernotaitytė.

Komisija nusprendė, kad projektą palieka Mindaugas Avižienis.

Finale susikaus vien tik merginos – to dar nėra buvę! Kitą sekmadienį eteryje pamatysime Pauliną Paulauskaitę, Iglę Bernotaitytę ir „Golden Age“.

DELFI kvietė išreikšti savo nuomonę!

Visos laidos metu savo nuomonę apklausoje reiškė DELFI skaitytojai, kurie taip pat nusprendė, kad projektą turėtų palikti Mindaugas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)