Apie vingiuotą aktoriaus kelią, kuris prasidėjo Jaunimo teatre su garsiuoju D. Tamulevičiūtės dešimtuku, lemtingus pasirinkimus ir vaidmenis ne tik teatre, bet ir kine, atskleidusius talentingo aktoriaus plačias galimybes, pasakos kolegos, bičiuliai, režisieriai, įvairiais laikotarpiais turėję laimę kartu su juo dirbti.

Anot kino režisieriaus Donato Ulvydo, kurio naujausiame filme „Emilija iš Laisvės alėjos“ R. Vilkaitis sukūrė nemažą vaidmenį, susitikimo su žinomu aktoriumi jis labai laukęs.

„Dar rašant scenarijų, įsivaizdavau, kad R. Vilkaitis filme galėtų sukurti teatro direktoriaus vaidmenį. Tačiau žinojau, kad į kiną aktorius sugrįžtų po gana ilgos pertraukos. Todėl nusiuntęs jam scenarijų, labai jaudinausi. Vyliausi, kad Remigijus neatsisakys kartu dirbti. Buvo laimė, kad jis sutiko. Tikiu, kad tai tapo reikšmingu įvykiu ne tik man, bet ir jam“, - pasakoja režisierius, kurio filmo premjera su legendiniu aktoriumi žiūrovų laukia jau netrukus – vasario 16 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)