Aistros dėl iškritusių dalyvių nerimsta dar ilgą laiką. Socialiniuose tinkluose pasipila žinutės su prašymais grąžinti į projektą vieną ar kitą dalyvį.

Gerbėjai gina savo dievaitį nuo kritikos strėlių ir tikina, jog dabar projektas prarado prasmę. Itin aršios diskusijos prasidėjo iškritus latviui Andžiui Grivai ir balsingajai Simonai Klusienei. Gerbėjų prašymai išgirsti! Simona ir Andis grįžta į „X Faktoriaus“ sceną. Vyresniųjų kategorijai priklausę dalyviai scenoje uždainuos duetu. Tiesa, tai bus specialus, finalui suburtas duetas. Dalyviai neturės teisės tęsti kovos projekte.

„Nors nuo mano iškritimo praėjo vos kelios dienos, aš jau spėjau pasiilgti „X Faktoriaus“ komandos, scenos ir repeticijų. Labai nudžiugau, kai mano mokytojas Saulius Urbonavičius-Samas pasiūlė man padainuoti su Andžiu. Jis – labai puikus žmogus, mes gerai sutarėme viso projekto metu. Įdomiausia yra tai, kad jau anksčiau man mintyse kirbėdavo mintis padainuoti su juo. Ir štai – mano norams buvo lemta išsipildyti“, – džiaugėsi viena nuoširdžiausių projekto dalyvių Simona.

Moteris neslėpė sulaukusi labai daug laiškų, kuriuose gerbėjai negailėjo gražių žodžių. Susižavėję Simona rašė, jog jos labai trūks projekte ir tai, kad teisėjai pasirinko Pauliną, o ne ją, yra nesąžininga. Simona ramina – nuo scenos ji tikrai nedings. „Šis projektas yra ilgo muzikinio kelio pradžia. Mums organizatoriai davė viską, apie ką gali tik pasvajoti pradedantys atlikėjai. Įrašai, šokių pamokos, vokalo tobulinimas, patarimai iš scenos profesionalų. Kiekvieną sekmadienį manęs laukdavo stilistų komandą, kuri sukurdavo vis kitokį įvaizdį.

Projekte pasikeitė ir mano šukuosena – tapau ilgaplauke. „X Faktorius“ suteikė man puikų startą, dabar viskas mano rankose. Aš tikrai dainuosiu, neįsivaizduoju savo gyvenimo be muzikos“, – žada Simona.

Andis, išgirdęs jog vėl reikės lipti į projekto sceną, taip pat neslėpė džiaugsmo. Vyras tikina, kad tai, jog teko atsisveikinti su muzikiniu projektu, jo visai neliūdina. Jis supranta, kad tokios yra šou taisyklės ir su tuo susidurs kiekvienas. „Labai džiaugiuosi, jog vėl lipsiu į „X Faktoriaus“ sceną. Pasiilgau ne tik Simonos, bet ir kitų projekto dalyvių. Pažadu, kad mano ir Simonos duetas jūsų tikrai nenuvils“, – šypsosi vienas žaviausių „X Faktoriaus“ vyrų.

Netrumpą kelią projekte nuėję finalininkai sekmadienį atliks po dvi dainas. Jų pasirodymus komentuos projekto teisėjai: Saulius Urbonavičius-Samas, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir Marijus Mikutavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)