Ypatingas vaidmuo laidoje teko ir atlikėjai Liepai Norkevičienei – tiesa, taip pat ir gana ekstremalus. Visą viktoriną lydi gyva Deivydo Zvonkaus ir jo grupės muzika bei Liepos ir pritariančiųjų vokalisčių muzikiniai intarpai. Tačiau labiausiai į akis krenta tai, kad atlikėjos visos laidos metu dainuoja įkeltos į studijoje kabantį oro balioną.

„Aš ir šiaip oro balione nesu niekada gyvenime buvusi, todėl mano pirmasis įspūdis apie jį bus skrydis TV studijoje“, – nusijuokė Liepa. „Jausmas – labai keistas, manau, kad kadre tai atrodys labai įdomiai. Bent jau tai yra tikrai kažkas naujo, nematyto, pati tokio dalyko tikrai niekur nesu mačiusi“, – kalbėjo atlikėja.

„Pradžioje buvo toks keistas nesvarumo būsenos jausmas, nes tas balionas juda į visas puses... įlipti ir išlipti iš jo irgi yra gana ekstremalu. Taigi laidoje ne tik dainuoju, bet ir sklandau. Dar gerai, kad neužsupo“, – juokėsi Liepa. „Bet tai gana sunku fiziškai – dėl to, kad balionas visas juda, tu negali per daug judėti pats, todėl beveik visą laiką stovi vienoje vietoje, nes judėdamas judini ir patį balioną su kitomis merginomis. Tikras ekstremalių išbandymų metas“, – pasakojo atlikėja.

Naujoje viktorinoje dėl didžiausių patriotų vardo kovoja mažieji Lietuvos miesteliai, o jų deleguotos komandos turi įveikti daugybę įvairių užduočių apie Lietuvos istoriją, kultūrą, meną, politiką ir kitas temas. Kiekvienoje laidoje iš tolesnės kovos pasitraukia vienas, mažiausiai taškų surinkęs, miestas, o kiti tęsia kovą kituose etapuose.

„Laida pasirodė labai įdomi, azartiška. Kai ką tikrai žinojau ir pati“, – tvirtino azartišką dalyvių kovą iš oro baliono stebėjusi Liepa. „Tai tikrai interaktyvi, smagi laida pažiūrėti su šeima ir dar pasitikrinti savo žinias ir patriotizmą“, – pridūrė ji.

Pirmoje laidoje susikaus Kelmė, Molėtai ir Elektrėnai. Naujoji viktorina „Lietuvos patriotai“ – jau ketvirtadienį 21:30 val. per LRT televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)