„Šiuo metu „X Faktorius“ – labai žiūrimas projektas, artėja finalai, jo parodija turėjo atsirasti“, – šyptelėjo su DELFI bendraudamas Ignas ir prisipažino, kad vaizdo įrašą kartu su kolega Deividu Bendžiumi nufilmavo maždaug per 5 valandas.

A photo posted by Ignas Lelys (@ignaslelys) on Dec 4, 2016 at 10:11am PST

Vos šį įrašą vaikinas paviešino savo feisbuko profilyje, kurį seka daugiau nei 13 tūkstančių feisbuko vartotojų, juo pasidalijo ir oficiali „X Faktoriaus“ feisbuko paskyra. Per kelias valandas „X Faktoriaus“ gerbėjai šiam įrašui „padovanojo“ daugiau kaip 1,5 tūkst. paspaudimų „patinka“.

Pats autorius tikino nenorėjęs kažko pašiepti: „Darėme tai juoko forma. Labiau pasityčiojom iš savęs. Nemanau, kad „X Faktorius“ pasidalintų vaizdo įrašu, jei manytų, kad tai gali įžeisti“.

„X Faktoriaus“ parodija:

Tiesa, feisbuke Ignas taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje savo atvaizdą „įmontavo“ į J. Arlauskaitės-Jazzu nuotrauką. „Ji rodo daugiausia emocijų, dėl to. Su didelėmis emocijomis ir blogu dainavimu gaunasi juokingas kontrastas“, – šyptelėjo radijo stoties „ZIP fm“ didžėjus. Vaizdo įraše įmontuota akimirka, kurioje Justė, sėdėdama komisijos kėdėje, lieja ašaras.

Justė Arlauskaitė-Jazzu, Ignas Lelys

Tai ne pirma I. Lelio parodija. Prieš kelis mėnesius vaikinas buvo paviešinęs „perdainuotos“ Donato Montvydo dainos parodiją. Pasidomėjus, ko artimiausiu metu galime iš jo tikėtis, šis tik nusišypsojo: „Neturiu kažkokių minčių. Nesėdžiu ir negalvoju, kokią parodiją padaryti. Viską diktuoja patys žmonės, projektai ir aplinka“.

Donato Montvydo dainos parodija:

DELFI primena, kad „X Faktorius“ jau pasiekė finišo tiesiąją. Praėjusį sekmadienį projektą paliko Simona Klusienė. Tikru atradimu vadinta atlikėja projekto keliu žengė Sauliaus Urbonavičiaus-Samo komandoje.

Kovą dėl nugalėtojo titulo tęsia „Golden Age“, Iglė Bernotaitytė, Mindaugas Avižienis bei Paulina Paulauskaitė.

Pastarosios „X Faktoriaus“ laidos akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)