Jau šį sekmadienį gyvenimo būdo laidoje, kuriai diriguoja prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė, TV laidų vedėja Vaida Skaisgirė, garsi pora pasidalins neeiline savo meilės istorija. Jiedu atskleis, kaip Kšištofas pasipiršo savo žmonai, tituluotai gražuolei Tatjanai, kaip jų santykius sutiko poros artimieji. Sausio 1-osios vakarą laidos žiūrovai išvys dar niekada niekur nerodytus poros vestuvių kadrus.

Rudenį 37-ąjį gimtadienį atšventęs K. Lavrinovičius, kol žmona rūpinasi šeima ir visa buitimi, vėl žaidžia Lietuvoje ir šiuo metu atstovauja Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubui. Kol krepšinio fanai spėlioja, ar tai gali būti Kšištofo karjeros pabaiga, pats krepšininkas tikina dar žaisiantis ir juokdamasis save vadina tikru krepšinio dinozauru.

„Nu žinokit, mūsų jau toks amžius, kad jau mes praktiškai vieni iš paskutinių... Iš tikrųjų galėjome jau prieš metus ar dvejus baigti, bet jaučiame meilę, norą, dar kol kas sveikata leidžia“, – naujoje gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ tikins sportininko karjeros kol kas baigti neplanuojantis krepšininkas.

Išskirtiniame interviu jam antrins ir jo žmona Tatjana. Tačiau, kaip ir kiekviena mylinti moteris, ji prisipažins išgyvenanti dėl savo vyro sveikatos: „Tokių dinozauru jau nėra. Jei jis bėgioja per visas varžybas, tai man skauda jau. Ir širdį, ir kojas jaučiu kaip skauda. Bet jis vis tiek ateina po varžybų ir viskas gerai jam.“

„Jie daugiau pavargsta nei aš. Žiūrėti sunkiau nei žaisti...“, – juoksis krepšininkas K. Lavrinovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)