Dėl šįvakar prasidėjusio koncertinio turo „Winter is coming“ J. Arlauskaitė-Jazzu savo kaip teisėjos vietą užleido džiazo atlikėjai Nedai Malūnavičiūtei.
N. Malūnavičiūtė ir M. Mikutavičius

Rezultatai:

Lengviau atsipūsti po balsų skaičiavimo galėjo Iglė ir Simona. Netrukus ruoštis kitam sekmadieniui buvo paleisti ir „Golden Age“ bei Mindaugas.

Dėl išlikimo kovos kovoti teko Paulinai ir Pauliui.

S. Prūsaitis, M. Mikutavičius ir S. Urbonavičius-Samas savo balsus atidavė Paulinai, Neda – Pauliui.

Teisėjų sprendimu, projektą paliko Paulius Drabulis.

Šįvakar estafetę perdavus N. Malūnavičiūtei, atlikėja į sceną išleido Justės auklėtinius Mindaugą Avižienį ir Paulių Drabulį.

Mindaugas Avižienis šįvakar prisipažino esąs didelis tinginys, tą regis suprato ir teisėjai. M. Mikutavičius, išgirdęs antrąją Pauliaus dainą, net nepanoro nieko komentuoti, taip leisdamas dalyviui suprasti, kad daina teisėjų nesužavėjo.

„Tu paskendai. Šie kailiniai tau per dideli“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.
Mindaugas Avižienis

Ne ką geriau sekėsi ir kitam Justės auklėtiniui Pauliui Drabuliui.

„Net ir kai daina tau tinka, net ir tokiu atveju tu kažkaip neišlendi iš savo kiauto. Ar būna, kad šis bičas nusikeikia? Ar būna, kad jis rikteli? Alkano spanielio išraiška veide... Jaunas žmogus, argi viskas taip užknisę?“ – sakė M. Mikutavičius, komentuodamas P. Drabulio pasirodymą.

S. Urbonavičius-Samas talkino Marijui teigdamas, kad kartais norisi įspirti Pauliui į užpakalį.
Paulius Drabulis
Marijono Mikutavičiaus komandoje išliko tik veržliosios ir spalvingais pasirodymais gerbėjus užburiančios reperės „Golden Age“. Nuolat pagyrų sulaukiančios merginos sužibėjo ir šįkart, mat repą iškeitė į įprastą dainavimą.
Golden Age
Sauliaus Urbonavičiaus-Samo gretose – itin stipri ir projekto lydere tituluojama Simona Klusienė. Šįvakar atlikėjai publika plojo atsistojusi. Neliko jokių abejonių, kad pasirodymas sužavėjo ir teisėjus.
Simona Klusienė

Ir, galų gale, Saulius Prūsaitis, šįkart į sceną išleidęs dvi savo mokines. Dėl tolimesnio likimo projekte kaunasi Iglė Bernotaitytė ir Paulina Paulauskaitė.

Iglė, praėjusią savaitę balansavusi ant iškritimo ribos, šįkart pavergė komisiją. M. Mikutavičius ją pavadino projekto koziriu, o S. Prūsaitis antrino, kad šiai merginai, projekte pasižymėjusiai kaip puiki artistė, nėra lygių.
Iglė Bernotaitytė
Nuo Iglės neatsiliko ir konkurentė Paulina. Tiesa, jos pasirodyme teisėjams pritrūko džiaugsmo, mergina atrodė pernelyg liūdna. Tačiau emocijos vokalinių gebėjimų tikrai neužgožė – Paulina buvo palydėta audingais plojimais.
Paulina Paulauskaitė

Šįvakar žiūrovų laukė netikėtumai – projektą paliks nebe du, o tik vienas dalyvis, tad ir kova šįkart aršesnė. Kiekvienas dalyvis turėjo du šansus parodyti, ką gali – ant scenos atlikėjai lipo ir dainas atliko du kartus.

Mažiausiai žiūrovų balsų surinkusių dalyvių likimą šįvakar spręs projekto teisėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)