Taip nutiko merginų numylėtiniu tituluojamam Pauliui Drabuliui. Dvi savaites vaikiną kankino įvairios ligos, kurios trukdė tinkamai pasiruošti pasirodymams. Paulius kreipėsi į medikus, tačiau jie padėti negalėjo – išrašė antibiotikų ir liepė tylėti. Labiausiai Pauliui padėjo mama. Būtent ji vaikiną palaikė tada, kai puolė visos ligos ir neigiami komentarai.

„Paradoksalu, jog nesirgau penkerius metus. Visos ligos, kurių pavadinimus išgirdau pirmą kartą, užpuolė tada, kai man taip reikėjo balso“, – dabar jau su šypsena veide kalba Paulius. Vaikinas „X Faktoriuje“ net buvo atsidūręs ties iškritimo riba – jį išgelbėjo antrą šansą suteikę teisėjai.

Visos ligos ir bloga nuotaika liko praeityje. Praėjusį sekmadienį iš Panevėžio kilęs Paulius scenoje atliko Leon Somov ir Jazzu dainą „Po mano oda“. Paulius neslepia – tai, kad jo mokytoja leido dainuoti šią dainą, jam yra didelė garbė. Po Pauliaus pasirodymo pasipylė pagyrų lietus – vaikiną liaupsino teisėjai, Jazzu braukė jaudulio ašaras, o žiūrovai plojo atsistoję.

„Tai geriausias vakaro pasirodymas“, – komentaruose rašė projekto žiūrovai.

„Esu labai dėkingas už tokį palaikymą. Pagaliau galėjau parodyti, jog esu projekte ne veltui. Džiaugiuosi, kad mano pasirodymas sužavėjo teisėjus, žiūrovus. Tiesa, aš pats nesu 100 procentų patenkintas. Galėjau padainuoti dar geriau – yra keletas natų, kurios man nepatiko“, – sako P. Drabulis.

Panevėžyje gyvenantis vaikinas muziką atrado visai neseniai. Vaikystėje jis mėgo dainuoti, tačiau tai darydavo tik namie. Paulius lankė sporto būrelius – dainuoti chore berniukui buvo gėda. Būtų laukusios pašaipos – juk dainavimas toks nevyriškas užsiėmimas. Tik būdamas 16 metų Paulius pagaliau uždainavo.

„Po mokyklos norėjau studijuoti Lietuvos muzikos teatro akademijoje džiazinį dainavimą. Tačiau išsigandau stojamųjų – reikėjo mokėti groti bent dviem muzikos instrumentais. Draugai pakvietė atvykti į JAV ir padirbėti. Pasidaviau jų vilionėms – patobulinau anglų kalbą, užsidirbau pinigų. Tačiau supratau, kad gyvenimas Amerikoje ne man. Grįžau į gimtąjį Panevėžį. Draugai, matydami, kokia man svarbi muzika, už mane užpildė „X Faktoriaus“ dalyvio anketą. Tiesa, kai kurie jų atsakymai į klausimus privertė mane raudonuoti“, – prisiminė Paulius.

Vos pasirodęs pirmosiose „X Faktoriaus“ atrankose vaikinas gavo merginų numylėtinio etiketę. Paklaustas, ar visada mėgavosi silpnosios lyties atstovių dėmesiu, Paulius tik nedrąsiai šypteli.

„Labai keista, kad projekte man buvo priklijuota ši etiketė. Niekada nebuvau apsuptas merginų, nebuvau mokyklos gražuolis ar tas, dėl kurio galvą pameta šauniausios klasiokės. Gal nepastebėdavau to dėmesio, nes iš prigimties esu drovus. Nemėgstu dėmesio ir pats nelabai moku jį rodyti. Esu du kartus draugavęs ir visos draugystės buvo panelių iniciatyva. Žinoma, dėmesys, kurį dabar gaunu, yra labai malonus, tačiau vis dar tenka prie jo pratintis“, – sako P. Drabulis, per dieną sulaukiantis net kelių dešimčių laiškų iš merginų.

Jos ne tik giria vaikino talentą, išvaizdą, bet ir drąsiai kviečia susitikti. Paulius neslepia – jo širdis dabar yra laisva, tad kiekviena juo susižavėjusi turi galimybę artimiau susipažinti su savo dievaičiu.

Šiandien Pauliaus gyvenime didžiausias rūpestis – sekmadienio pasirodymas. Pasitikėjimo savimi „X Faktoriuje“ įgavęs vaikinas kalba apie tai, ką veiks pasibaigus projektui. Pauliaus svajonė – toliau dainuoti.

„Labai noriu toliau dainuoti, kurti dainas ir padovanoti jas žmonėms. Toks gyvenimo tempas, koks dabar yra dalyvaujant projekte, man labai patinka. Tikiuosi, kad nauji metai man bus kupini muzikinių iššūkių. Nenoriu po projekto užgesti. Juk „X Faktorius“ – tai ilgo manęs laukiančio kelio pradžia“, – savo svajonėmis dalijasi Paulius.
Šį sekmadienį žiūrovų ir projekto dalyvių laukia nauja kova. Likę šeši dalyviai scenoje atliks po du kūrinius. Mažiausiai žiūrovų balsų surinkusių dalyvių likimą spręs projekto teisėjai. Dalyviams atlikus išlikimo dainas, teisėjai turės pasakyti, kas palieka projektą visiems laikams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)