Tiesa, Ištvanas Kvikas, projekte dalyvaujantis su partnere Rūta Elžbieta Mazurevičiūte, šį kartą tikrai senoje pasirodė su ginklu. Žinoma, žaisliniu, tačiau jo nepaleido iš rankų net „mylimajai“ R. E. Mazurevičiūtei teikdamas sužadėtuvių žiedą.

Laidos metu netrūko ir daugiau staigmenų – komisijos narės vietą užėmusi Donata Gutauskienė-Laisva ne tik vertino savo kolegų pasirodymus, bet ir pati lipo ant scenos atlikti savo dainą.

Svečio teisėmis projekte pasirodžiusi Irūna Puzaraitė-Čepononienė savo pasirodymą atliko kartu su „Pikaso“ vaikinais.

Sekmadienį LNK eteryje nugriaudėjęs „Žvaigždžių duetų“ išlikimo vakaras atnešė ne vieną staigmeną. Pradėjusią savaitę rezultatų lentelės dugne buvęs duetas – Natalija Bunkė ir netikėtai į ašaras puolęs aktorius Martynas Vaidotas – žiūrovų nuomone buvo geriausias. Pora ne tik išvengė iškritimo, bet ir užėmė antrąją vietą galutinėje rezultatų lentelėje.

Legendinis projektas „Žvaigždžių duetai“ jau persirito į antrąją pusę, ir duetai po truputį artėja prie didžiojo finalo. Tiesa, iš karto po jo LNK eteryje startuos visiškai naujas muzikinis projektas – nacionalinis antrininkų konkursas „Mes – vieno kraujo“, kurio nugalėtojui žadamas net 10 000 eurų prizinis fondas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)