Saulius Prūsaitis 6ioje laidoje dar galėjo džiaugtis dviem mokinėm: lydere dažnai tituluojama krištolinio balso turėtoja Paulina Paulauskaite bei jauna, tačiau veržlia bei astringa Igle Bernotaityte. Po kovos Saulius išsaugojo abi merginas.

Sauliaus Urbonavičiaus-Samo „glėbyje“ šįmet vyresnieji. Tai deimantas, nuo kurio projektas nupūtė dulkes, Simona Klusienė, bei latvis, žavintis lietuvaites lietuviškomis dainomis, Andis Griva. Deja, laidos pabaigoje paaiškėjo, kad merginų numylėtiniui Andžiui tai buvo paskutinis pasirodymas projekte.

Justė Arlauskaitė-Jazzu taip pat turi du mokinius: Mindaugą Avižienį ir Paulių Drabulį. Kaip ir grupes šįmet globojantis Marijonas Mikutavčius. Po praėjusio savaitgalio netekęs „Zeta Beat“ merginų, Marijonas vis dar džiaugiasi reperėmis „Golden Age“ ir neįtikėtinais pasirodymais bei sprendimais nustebinančiais „Only Once“.

Justei pavyko išsaugojo abu vaikinus, o štai Marijono komanda sumažėjo. „Only Once“ paliko projektą.

Justė Arlauskaitė-Jazzu, Martynas Starkus

Pirmasis ant scenos lipo Mindaugas Avižienis. „Tai ne tavo daina. Ji tave papjovė“, – kritikos Mindaugui negailėjo Marijonas. Tą patį antrino ir Samas, kuris pridūrė, kad buvo gaila tiek dainos, tiek atlikėjo.

„Buvo jausminė takoskyra“, – po grupės „Only Once“ pasirodymo tarė Saulius Urbonavičius-Samas, tačiau vėliau pridūrė, kad vis dėlto pasirodymas buvo geras. O štai S. Prūsaitis rėžė, kad daina tobulai parinkta: „Marius („Only Once“ vadovas projekte – Marijonas Mikutavičius – DELFI) žinojo, kad mus visus šituo kūriniu papirks“.

Po Simonos Klusienės pasirodymo komisija taip pat nelaidė vien tik komplimentų, netrūko pastebėjimų, kad iki tobulo pasirodymo dar šiek tiek pritrūko.

"Golden Age"

O štai po Iglės pasirodymo komisija liko sužavėta. Visi liejo komplimentus, o jos mokytojas Saulius rėžė trumpai: „Zuiki, tu esi stebuklas“.

Po savo mokinio Pauliaus pasirodymo J. Arlauskaitė-Jazzu apsipylė ašaromis. P. Drabuliui Justė išties buvo dosni ir skyrė atlikti savo dainą „Po mano oda“.

Susižavėjimo neslėpė ir S. Urbonavičiu-Samas: „Žinote, „X Faktoriuje“ tai ir yra nuostabiausia, kai žmogus jau atrodo voliojasi ant žemės beveik suspardytas ir sugeba palysti po Justės oda“.

„Aš labai tavimi didžiuojuosi, ačiū tau“, – Pauliui dėkojo Justė, tikindama, kad dar neteko girdėti, kad kas taip gerai atliktų jos pačios dainą.

Ne ką mažiau komplimentų sulaukė ir „Golden Age“ merginos. Komisija neslėpdama žėrė, kad tokių reperių dar niekada nebuvo šiame, ne pirmą sezoną žiūrovus stebinančiame, projekte.

Netikėta laidos atomazga

Susumavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad palaikymo balsų pritrūko grupei „Only Once“. Grupė, išgirdusi šį sprendimą, buvo išlydėta gausiais aplodismentais.

Dėl išlikimo susikovė Iglė Bernotaitytė ir Andis Griva.

S. Prūsaitis savo balsą atidavė Iglei net nieko nekomentuodamas. S. Urbonavičius, savo balsą atiduodamas Andžiui, rėžė, kad jis be jokios abejonės išlikimo dainą sudainavo daug geriau nei Iglė. Sunkiai emocijas tvardydama J. Arlauskaitė-Jazzu savo balsą atidavė Andžiui, anot jos, tik dėl to, kad ji išlikimo dainą padainavo prasčiau.

M. Mikutavičius, savo balsą atidavęs Iglei, išlygino rezultatą. Po du balsus komisija skyrė tiek Iglei, tiek Andžiui, tad buvo atsižvelgiama, už ką žiūrovai balsavo mažiau.

Iglę ir Andį skyrė tik 48 žiūrovų balsai.

Paaiškėjus, kad projekte lieka Iglė, ši sunkiai tvardė ašaras.

Šį sekmadienį projektą paliko „Only Once“ ir Andis Griva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)